Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Η τηλεκάρτα πρόδωσε την «θηλυκή» συμμορία

Μια τηλεκάρτα που βρέθηκε σπασμένη στην πόρτα του διαμερίσματος ενός 61χρονου, οδήγησε στην εξάρθρωση μιας τριμελούς σπείρας γυναικών που ρήμαζαν τα σπίτια στη Λάρισα! Μάλιστα, μια από αυτές πιάστηκε στα πράσα, την ώρα που έβγαινε από ένα άλλο σπίτι με τα κλοπιμαία στα χέρια!

Ο 61χρονος κατάλαβε αμέσως ότι είχαν προσπαθήσει να διαρρήξουν το διαμέρισμά του και ειδοποίησε αστυνομικούς οι οποίοι έφτασαν αμέσως στην πολυκατοικία. Δύο αθίγγανες που βρίσκονταν απ’ έξω και τράπηκαν σε φυγή μόλις τους είδαν, ήταν φανερό πως φύλαγαν «τσίλιες». Έτσι, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ερεύνησαν εξονυχιστικά το κτίριο και έπιασαν επ’ αυτοφώρω την 22χρονη συνεργός τους μόλις βγήκε από το διαμέρισμα ενός 25χρονου το οποίο είχε παραβιάσει!

Πάνω της βρέθηκαν 180 ευρώ, τέσσερις χρυσές αλυσίδες, τρία χρυσά δαχτυλίδια και μία χρυσή λίρα, αλλά και 20 χάπια του ναρκωτικού φαρμάκου “Hipnostedon” τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή! Η νεαρή δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ αναζητούνται οι γυναίκες συνεργοί της που μέχρι στιγμής είναι αγνώστων στοιχείων.

Με τη μέθοδο της απασχόλησης, πέντε αθίγγανοι κατάφεραν να αρπάξουν 610 ευρώ από έναν 59χρονο στον Κουβαρά Αγρινίου και να τραπούν σε φυγή. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή εντόπισαν έναν 29χρονο που συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν 550 ευρώ, τα οποία επιστράφηκαν στο θύμα. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ οι τέσσερις συνεργοί του ηλικίας 33, 29, 29 και 27 χρόνων που κατοικούν στην περιοχή του Αγρινίου αναζητούνται.
πηγή:http://on-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου