Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις ή αυτοκτονίες;

Αυτή η φωτογραφία από τη Βουλή με τον Λοβέρδο, τον Βορίδη, τον Γεωργιάδη και τον Ψαριανό -βουλευτές των τριών κομμάτων της νέας κυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ)- έκανε το γύρο του Διαδικτύου και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Δεν χρειάζεται κανένας σχολιασμός σε αυτή τη φωτογραφία. Τα λέει όλα μόνη της. 

123 Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις ή αυτοκτονίες;
Θέλω να θυμίσω σε όσους σχολιάζουν αρνητικά αυτούς τους βουλευτές πως -πριν από δυο εβδομάδες- έγιναν εκλογές στη χώρα μας. Και αυτοί νίκησαν.

Οπότε, αν θέλει κάποιος να κάνει κριτική, ας την κάνει σε αυτούς που ψήφισαν αυτούς τους βουλευτές και τα κόμματά τους.
Αυτή τη φορά, κανείς δεν μπορεί να πει ότι παραπλανήθηκε, ότι δεν ήξερε, ότι δεν ήταν πληροφορημένος. Ξέραμε όλοι.
Εγώ, πάντως, όταν πάει κάποιος να μου ανοίξει συζήτηση, τον ρωτάω «εσείς τι ψηφίσατε;». Είναι καλός τρόπος για να αποφεύγεις λαμόγια, κότες και προσκυνημένους.
(Κάποιοι φίλοι αναγνώστες μου ζητούν επίμονα να γράψω για διάφορα θέματα των ημερών. Γράφω αλλά δεν καίγομαι κιόλας. Είναι επειδή ξέρω πολύ καλά τι θα συμβεί τους επόμενους μήνες. Το έχω κάδρο μπροστά μου. Χαλαρώστε και απολαύστε το.)
http://pitsirikos.net
Σχόλιο Όριον: Αυτή η φωτογραφία δεν είναι τίποτα. Πού να δείτε τι συμβαίνει στο καφενείο της Βουλής. Θα καταλάβετε πώς παίζεται παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού, που, κατά τα άλλα ένα αξιοσέβαστο ποσοστό του "σφάζεται" για δαύτους και ένα άλλο (μεγαλύτερο) ελπίζει... 
Η μακαρίτισσα Ελένη Βλάχου, εκδότρια της "Καθημερινής" τα είχε πει όλα με δυο λέξεις όλα: "Η Ελλάδα δεν έχει ανάγκη από ικανούς αλλά από τιμίους"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου