Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ;

Ανώνυμος αναγνώστης έγραψε σχόλιο για την ανάρτησή μας "Π.Καμμένος: “ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ...": Το σχόλιο παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και κυρίως γεννά τεράστια ερωτήματα που οφείλει το πολιτικό σύστημα και οι εμπλεκόμενοι να απαντήσουν:  


ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ;

Ο κ. Ζορµπάς παρέδωσε ένα «δηλητηριώδες» πόρισµα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, που αναφερόταν σε ευθύνες πολιτικών προσώπων και σε

διοχέτευση προµηθειών σε «συγκεκριµένο πολιτικό χώρο».
Ποιος ήταν ο πολιτικός χώρος που πήγαν τα χρήματα, κύριε Καραμανλή; Είναι αλήθεια;
Τί άλλα στοιχεία επι πλέον απαιτούνται για να μάθουμε ποιοι είναι ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ; Πως κ. Καραμανλή αποφάσισες να κλείσεις τη Βουλή; Τι φοβόσουνα;
ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΠΗΓΑΝ ,όπως απέδειξε η έρευνα και η έκθεση, του αρμόδιου Προέδρου της ανεξάρτητης αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος;
Ποιές παρανομίες ήταν τόσο ΜΕΓΑΛΕΣ; Ποιοι Νεοδημοκράτες υπουργοί κινδύνευαν για τα κακουργήματα που είχαν διαπραχθεί;
Καραμανλική Δημοκρατία. "Κλείστε το μπουρδ... τη Βουλή" λέγεται ότι είπε!
=======
Την ίδια ώρα που το ελληνικό κράτος κατέρριπτε το παγκόσµιο ρεκόρ δανεισµού διεκδικώντας από τις αγορές το ποσό του 1 δισ. ευρώ την εβδοµάδα (!) προκειµένου να εξυπηρετεί τις λήξεις των οµολόγων, τους τόκους του δηµόσιου χρέους και τα «φρέσκα» ελλείµµατα που δηµιουργούσε, ογκώδη κουτιά µε έγγραφα περνούσαν τις πύλες της Βουλής για να αποτελέσουν το αντικείµενο εξεταστικών επιτροπών.
Εκείνο το ζεστό απόγευµα και µόλις έναν µήνα πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου στο Μέγαρο Μαξίµου ενεργοποιήθηκαν τα αντανακλαστικά της εξουσίας από την πληροφορία ότι το ΠΑΣΟΚ σχεδίαζε να καταθέσει στη Βουλή πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των δοµηµένων οµολόγων.

Ο κ. Καραµανλής συζήτησε µε τον διευθυντή του γραφείου του κ. Ι. Αγγέλου και τον «υπερυπουργό» Εσωτερικών κ. Πρ. Παυλόπουλο και αποφάσισε να «κλείσει τη Βουλή».
=================
Οι αντιρρήσεις του κ. Σιούφα,ο οποίος είχε δηµοσιοποιήσει το πρόγραµµα των κοινοβουλευτικών εργασιών της επόµενης εβδοµάδας, αγνοήθηκαν.

Προεδρικό διάταγµα που υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δηµοκρατίας κ. Κ. Παπούλιας και θυροκολλήθηκε τη νύχτα εκείνης της Παρασκευής «επέβαλλε» τη λήξη των εργασιών της Β’ τακτικής συνόδου της ΙΒ’ περιόδου της Βουλής και εξασφάλισε την παραγραφή των ποινικών ευθυνών για όσες αποφάσεις ελήφθησαν την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Καραµανλή – µεταξύ 2004 και 2007 !!!!!!!

Γιατί τόση (!) βιασύνη; Να μη μάθουμε σε ποιο κόμμα πήγαν τα λεφτά; να μη μάθουμε ΠΟΣΑ (;) ήταν και ποιοι τα...πήραν; Αυτή η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και μόνο από το πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής καταπολέμησης του ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, αποδεικνύει το ανήθικο πολιτικό σύστημα.
Έκλεψαν τα χρήματα και αυτοαθωώθηκαν; Και τολμάνε και μιλάνε για κλέφτες οι.. επαγγελματίες;
Γιατί κύριε Καραμανλή έκλεισες τη Βουλή;
Γιατί κύριε Παυλόπουλε "έκλεισες" τη Βουλή;
Γιατί κύριε Καμμένε έκλεισε η Βουλή; Εσύ που ήσουν; Μήπως δεν το άκουσες; Μήπως δεν ενημερώθηκες;
Ή μήπως "υπέκυψες" οπότε, γιατί ζητάς την ψήφο μας; Πόσους βουλευτές έχεις από την Βουλή εκείνης της περιόδου;
Αυτοί τι... ξέρουν;
Αυτοί τι... υπέγραψαν; ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ;
Γιατί κύριοι της Νέας Δημοκρατίας κλείσατε τη Βουλή;
Γιατί κύριοι Βουλευτές των άλλων κομμάτων το..."βουλώσατε";

Ο Πρόεδρος της Βουλής να έχει τοιχοκολλήσει το πρόγραμμα εργασιών της για το επόμενο δεκαπενθήμερο, και να...ΑΚΟΥΕΙ από την… τηλεόραση ότι ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ !!!!!;;;;

Τέτοιος ΠΑΝΙΚΟΣ πως εξηγείται; Με ποιο ηθικό δικαίωμα έκλεισαν τη Βουλή την Παρασκευή το βράδυ στις 22.00!
Τι φοβόταν και τι φοβάται ο ΙΔΙΟΣ ο τέως πρωθυπουργός, που προέβη σε τέτοιο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα;
Υπάρχει πουθενά έστω και... ίχνος φιλοτίμου;

ΥΓ.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής παρέδωσε τους αριθμούς των λογαριασμών, τα ποσά, και τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
==================================
Καλά δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας πολιτικός;......

Ψηφίσατε την παραγραφή της ΑΠΑΤΗΣ εις βάρος του Ελληνικού λαού και σήμερα αρκετοί από εσάς είσαστε... ΠΑΛΙ βουλευτές και Υπουργοί;
Και σήμερα ζητάτε ΘΥΣΙΕΣ από το λαό;
Δηλαδή στη Βουλή διδάσκεται η αφιλοτιμία;

Αληθεύει ότι ο Καραμανλής την απεκάλεσε ..μπουδ....;

Κανείς δεν ντρέπεται;
Αυτή είναι η πολιτική που ζούμε σήμερα;

Υπάρχει κάποιος που έχει φιλότιμο να μας εξηγήσει τι...έγινε;


5 σχόλια:

  1. Ο Καραμανλής ήξερε για τη χρεοκοπία από το 2008.(Άρα και ο Σαμαράς σαν υπουργός)

    Οι απόρρητες επιστολές του Π. Δούκα στον Κ. Καραμανλή για την επικείμενη αδυναμία δανεισμού, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.
    “Πρόεδρε SOS, χάνουμε την εμπιστοσύνη των αγορών”, προειδοποιούσε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών
    Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: “Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών”.

    Σε άλλη επιστολή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2008, τόνιζε, μεταξύ άλλων:

    “Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή και υπεύθυνη κυβέρνηση σε ένα πολύ δύσκολο διεθνές περιβάλλον. Τα οικονομικά θα δυσκολέψουν τους επόμενους μήνες. Οι δείκτες της ελληνικής οικονομίας θα είναι κάτω από μεγάλη πίεση. Χρειάζεται να ενισχύσουμε τις ασθενέστερες τάξεις, αν και οι πολίτες δύσκολα θα πιστέψουν σε προεκλογικού τύπου παροχές, όποιες και αν είναι αυτές”.

    Αγνόησε τις προειδοποιήσεις για το χρέος ο Καραμανλής.
    Το αδίκημα ότι δεν ενημέρωσε τον λαό για την παγίδα ,την οποία γνώριζε ότι είχε στηθεί, με πρόσχημα τον τρόμο του για την σχεδιαζόμενη δολοφονία του είναι ένοχος.

    Ο Καραμανλής “κυκλοφορεί ανενόχλητος”; Στα σαλέ της Ελβετίας και της ορεινής Αρκαδίας και στα ακριβά εστιατόρια;
    Η θέση του Καραμανλή είναι στη φυλακή για το όσα διέπραξε σε βάρος του ελληνικού λάου.

    Ο λόγος που κρύβεται ο μουγγός , δεν είναι γιατί είναι συνέχεια μπουκωμένος , είναι γιατί οι δικηγόροι του τον συμβούλεψαν πως όταν αποκατασταθεί η δημοκρατία στη χώρα, θα πρέπει να απολογηθεί στη δικαιοσύνη και άρα ότι πει τώρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον του.

    Έγραψε έστω ένα άρθρο ο Μπουχέσας εδώ και 2,5 χρόνια για την πολιτική και την οικονομία ,μίλησε έστω και μια φορά στην Βουλή, πρότεινε έστω ένα μέτρο για αποφυγή της χρεωκοπίας , έκανε έστω ένα τηλεφώνημα στους πρώην πρωθυπουργούς συναδέλφους του, άφησε πίσω στο δημόσιο ταμείο έστω έναν από τους εισπραττόμενους μισθούς του (παρότι άεργος ) υπέρ των ανέργων ( 1.200.000 αθώοι πολίτες) ;

    Βαρέθηκα να ακούω και να διαβάζω …σιωπεί ο Καραμανλής… θα μιλήσει ο Καραμανλής… επιστρέφει ο Καραμανλής…, αθώος ο Καραμανλής …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκάλυψη- σοκ: Έριξαν τον Καραμανλή με εισαγόμενη βαζελίνη!

    Αποκάλυψη- σοκ: Έριξαν τον Καραμανλή με εισαγόμενη βαζελίνη!

    Από τη στήλη του Στέφανου Κασιμάτη στην Καθημερινή:

    Καταλαβαίνω ότι ο τίτλος σάς ξενίζει και, ενδεχομένως, σας ενοχλεί.
    Αποτυπώνει όμως την πραγματικότητα, όπως θα καταλάβετε διαβάζοντας το παρακάτω απόσπασμα από το έργο του Εμμανουήλ Κοττάκη «Καραμανλής off the record», προδημοσίευση του οποίου γίνεται σε εβδομαδιαίο περιοδικό.
    Θυμίζω ότι τα γεγονότα στα οποία αναφέρεται το εδάφιο είναι των Δεκεμβριανών του 2008:

    «Το απόγευμα της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου ο Καραμανλής κάλεσε στο γραφείο του τον Στυλιανίδη.

    Ο υπουργός Παιδείας πήγε και τον βρήκε στεναχωρημένο (sic) και πτοημένο: “Σε έχουν ενημερώσει οι αρμόδιοι ότι στα επεισόδια πρωταγωνιστούν ξένοι αναρχικοί; Οτι μέσα στη Νομική η βασική γλώσσα...

    ...συνεννόησης είναι τα ιταλικά;” ρώτησε ο υπουργός. Και πρόσθεσε:
    “Γνωρίζεις ότι στο δεύτερο
    υπόγειο του Πολυτεχνείου κατασκευάζονται 80.000 μολότοφ με εισαγόμενη βαζελίνη από
    τη Βραζιλία;”»

    Εντυπωσιάζει, κατ’ αρχάς, το βάθος, το εύρος, η ακρίβεια της πληροφόρησης του υπουργού, αλλά και το αφ’ υψηλού, πατερναλιστικό ύφος με το οποίο απευθύνεται στον πρόεδρο της κυβερνήσεως, λαμβανομένου υπ’ όψιν ότι η δολοφονία του
    Γρηγορόπουλου βρήκε τον υπουργό να μερακλώνει με Πασχάλη Τερζή στα μπουζούκια.

    Το σημαντικότερο όμως είναι στην αποκάλυψη της εισαγωγής των υλικών για την παρασκευή των μολότοφ!
    Μάλιστα δε, η ειρωνική διάσταση του γεγονότος καταδεικνύει τη σαδιστική κακότητα, στην οποία το απύθμενο μίσος τους για τον Ελληνισμό και την ηγεσία του οδηγεί τα σκοτεινά κέντρα του εξωτερικού, δεδομένου ότι, από πλευράς ποδοσφαιρικών πεποιθήσεων,
    ο Κώστας Καραμανλής ο Ακάματος τυγχάνει ακραιφνής «βάζελος»...

    Σχόλιο : Ευτυχώς που υπάρχει o Koττάκης και μας ανοίγει τα μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλλά τόσα αντισυνταγματικά ατοπήματα και τόσα εγκληματικά γεγονότα που διεδραματίστηκαν την τελευταία ειδικά δεκαετία και τέτοια πολιτική σύψη που υπήρξε πως δικαιολογείται να μένουν ατιμώρητοι οι επώνυμοι πλέον πολιτικοί, αφού υπάρχουν στοιχεία "φωτιά". Όσο για τον Ακη Τσοχατζόπουλο και το σόι του δεν νομίζει ο λαός ότι θα τους κατάσχουν τα αστρονομικά ποσά που κατέχουν ούτε θα τιμωρηθούν, απλά έτσι κλείνουν το στόμα του λαού ότι δήθεν άρχισε η κάθαρση. Μόνο μια Χούντα θα έβαζε τέλος στα σκάνδαλα, όσα κι αν είναι και όποιοι κι αν είναι οι κλέφτες του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπική μου γνώμη ότι ο Κωστάκης Καραμανλής ήταν ο πιο άπειρος πρωθυπουργός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Δεν είχε κάνει στη Δημ. Διοίκηση ούτε μια ώρα για δοκιμή, αλλά κατευθείαν από το αυτί στον Γέρο Θείο Κ. Καραμανλή του φίλησε το χέρι και αυτός τον έχρισε αρχηγό και εν συνεχεία πρωθυπουργό, E! ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ?. Καλλά λοιπόν τόκαμε και σπίλωσε το όνομα των ΚΑΡΑΜ-ΑΛΉΔΩΝ, Δε φταίει αυτός.
    Βέβαια και ο μεσάζων στο ξεπούλημα και την υποθήκευση της Ελλάδος Γιώργος (κατά επίσημη μαρτυρία του κ. Στρός Σκάν) δεν ήταν και ο καλλίτερος. «Πιάσε τον ένα χτύπα τον στον άλλο» που λέει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή