Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

17χρονος Αλβανός προσπάθησε να βιάσει 11χρονη

Ποινική δίωξη για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη και για απόπειρα βιασμού άσκησε χθες ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος ενός 17χρονου Αλβανού, που φέρεται να επιχείρησε να βιάσει ένα 11χρονο κοριτσάκι από τη Ρόδο!

Σύμφωνα με τη dimokratikionline.gr, την Κυριακή, 1η Ιουλίου, στις 5 το απόγευμα, ο 17χρονος φέρεται να οδήγησε το θύμα σε ερημική τοποθεσία με καλαμιές, κοντά σε παραλιακό αναψυκτήριο όπου προσπάθησε ανεπιτυχώς, καθόσον τον αντιλήφθησαν οι γονείς της ανήλικης, να έλθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

Ο νεαρός Αλβανός τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και μία ώρα αργότερα, παρουσιάστηκε μόνος του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου και συνελήφθη.

Όπως έγινε γνωστό, η 11χρονη βρισκόταν στην πίσω πισίνα του καταστήματος όπου ο δράστης έπαιζε μόνος του με μια μπάλα και κάλεσε την ανήλικη να παίξει μαζί του. Η ίδια αρνήθηκε αρχικώς αλλά μετά, όταν συνέχισε να την προσκαλεί, τον πλησίασε για να τον ρωτήσει τι ήθελε. Την πήρε τότε από το χέρι, την τράβηξε στο ερημικό σημείο και της έβγαλε το μαγιό.

Η ίδια αντιστεκόταν και το ανέβαζε αλλά ο 17χρονος συνέχιζε να προσπαθεί να της το κατεβάσει. Μάλιστα έβγαλε και το δικό του αλλά η μικρή κατάφερε και  αντιστάθηκε όταν αυτός προσπάθησε να την αναγκάσει να έλθει σε επαφή μαζί του. Ευτυχώς που τους εντόπισε η μητέρα του παιδιού, η οποία μάλιστα τον χαστούκισε ενώ τράβηξε το κορίτσι μακριά. Ο 17χρονος εξαφανίστηκε και όταν εμφανίστηκε στην Αστυνομία αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε την ηλικία του κοριτσιού και πως το μόνο που έκανε ήταν να το φιλήσει.

1 σχόλιο:

  1. Να τιμωριθεί παραδειγματικά, έχουν αποθθρασυνθεί τελείως, αν θέλωμε κάποτε να ησυχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή