Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Συμμορία απαγωγέων από το Μπαγκλαντές εξαρθρώθηκε στην... Μανωλάδα!


Συμμορία απαγωγέων από το Μπαγκλαντές (Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί έχουν σχηματίσει τουλάχιστον δέκα μεγάλες συμμορίες στην Ελλάδα που απαγάγουν ομοεθνείς τους) εξαρθρώθηκε από την αστυνομία στην Μανωλάδα.

Ένας 35χρονος λαθρομετανάστης δέχτηκε κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα τηλεφώνημα από άγνωστους, οι οποίοι υποστήριζαν ότι είχαν απαγάγει τον αδερφό του στην Τουρκία όπου είχε αφιχθεί από το Μπαγκλαντές και ετοιμαζόταν να περάσει στην Ελλάδα και ζητούσαν λύτρα 6.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.
Τo ποσό αυτό θα το παραλάμβαναν οι συνεργοί στην πολυακουσμένη Στη Νέα Μανωλάδα. Ο 35χρονος από τον Μπαγκλαντές βρέθηκε στη Νέα Μανωλάδα (τόπο που συνέβησαν τα πρόσφατα τραγελαφικά γεγονότα) μαζί με έναν 42χρονο συμπατριώτη του, όπου-σύμφωνα με την αστυνομία- παρέδωσαν μέρος μόνο των χρημάτων, όσα κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν.
Το αποτέλεσμα ήταν να δεχτούν επίθεση από τους εκβιαστές, να τραυματιστούν ελαφρά και να μεταφερθούν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας Ηλείας. Εκεί πληροφορήθηκε η αστυνομία τα συμβάντα και λίγες ώρες αργότερα εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες. Στο κρησφύγετο των δραστών, βρέθηκαν μαχαίρια, ρόπαλα, ένας σιδερολοστός και ένα μπαστούνι του κρίκετ.
πηγή: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου