Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Εξώδικα Άκη σε Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Πάγκαλο και άλλους

Δέκα εξώδικα προς ισάριθμα μέλη του τότε ΚΥΣΕΑ που αποφάσισε για την προμήθεια των υποβρυχίων απέστειλε σήμερα ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος ένα μόλις 48ωρο πριν ξεκινήσει η δίκη του για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από τις «μίζες» των εξοπλιστικών προγραμμάτων.
Εξώδικα Άκη σε Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο, Πάγκαλο και άλλους
Ο πρώην υπουργός με την κίνηση του αυτή επιχειρεί να προσδώσει αφενός πολιτικό χαρακτήρα στη δίκη αφετέρου να βάλει στο «κάδρο» των ευθυνών ακόμη και τους πρώην πρωθυπουργούς Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα εξώδικα του Άκη Τσοχατζόπουλου με τα οποία τους καλεί να προσέλθουν στη δίκη και να καταθέσουν σχετικά με την υπόθεση απευθύνονται και στους Ευάγγελο Βενιζέλο, Κώστα Λαλιώτη,Θεόδωρο Πάγκαλο, Αλέκο Παπαδόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Γιώργο Ρωμαίο και στους τότε επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων.
Μάλιστα, το περιεχόμενο των εξώδικων είναι σε απόλυτα προσωπικό τόνο αφού ο Άκης Τσοχατζόπουλος αναφέρει: «σε καλώ να εμφανιστείς στο δικαστήριο για να καταθέσεις τί γνωρίζεις για τις κρίσιμες τέσσερις συνεδριάσεις του ΚΥΣΕΑ».
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ένα αίτημα που έχει υποβάλει σε διάφορα στάδια της διαδικασίας αλλά ουδέποτε ικανοποιήθηκε αφού κατά τους δικαστές:
«Όσον αφορά το αίτημα του Άκη Τσοχατζόπουλου για διενέργεια περαιτέρω ανάκρισης προκειμένου να εξεταστούν ως μάρτυρες πρόσωπα , που ήταν μέλη του ΚΥΣΕΑ κατά το κρίσιμο χρονικό διάστημα που λήφθηκαν οι αποφάσεις και υπογράφηκαν οι συμβάσεις , πρέπει να απορριφθεί ,διότι στο παρόν στάδιο το αποδεικτικό υλικό που συγκεντρώθηκε είναι επαρκές».
πηγή:newsbomb.gr 

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ…
    Γράφει ο Ν Βράχος 20.4.13
    Ο Γιώργος Παπανδρέου παρότι μέλος του ΚΥΣΕΑ, απουσίαζε και δεν υπέγραψε την περιβόητη απόφαση.
    Έτσι και αυτός ο πόλεμος λάσπης και βρωμιάς ‘’πέφτει στο κενό’’.
    Τρείς Πρωθυπουργοί, ο Γεώργιος Παπανδρέου "Ο Γέρος της Δημοκρατίας", Αντρέας Παπανδρέου: Ο πρωθυπουργός της " Εθνικής περηφάνιας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας και της ελευθερίας, Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός "της ηθικής αναβάθμισης και των διαρθρωτικών αλλαγών" στη δημόσια ζωή, έχουν αποδείξει ότι η διακυβέρνηση της χώρας ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, όπως γνωρίζουμε σε πολλές περιπτώσεις και την οικονομική ακτινοβολία των κυβερνώντων και των οικογενειών τους . Εφοπλιστές, βιομήχανοι, τραπεζίτες, τοκογλύφοι, μεγαλοεργολάβοι και κάθε μορφής μεγαλοεπενδυτές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! σε αυτή την οικογένεια. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο, ας μας ενημερώσει….
    «Πουλημένες, ολυμπιακών διαστάσεων πόρνες του διαδικτύου, επιδεικνύουν για μία ακόμη φορά την ιδιοτέλεια , την υποτέλεια ,τη δύναμη του χρήματος και της βρωμιάς που κρύβεται κάτω από ύπουλο και ειδεχθές προσωπείο τους.
    Σπαταλά ο ..μπούλης το χρήμα του μπαμπά και την αναντρία που του ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ και υπόσχεται ‘’αγίους’’ αν(;) !!! κατάφερνε να ισορροπήσει στο τεντωμένο σχοινί πάνω από τους καταρράκτες της προσωπικής του μανίας καταδιώξεως και αθλιότητας.
    Όλες οι αποφάσεις, όλων των κυβερνήσεων, για την αγορά οπλικών συστημάτων ή μεγάλων έργων, λαμβάνονται από το ΚΥΣΕΑ. Η εκτέλεση και παραλαβή του έργου είναι υποχρέωση και ευθύνη του καθ΄΄υλην αρμόδιου υπουργού.
    Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, καλεί με εξώδικο τα μέλη του ΚΥΣΕΑ, να καταθέσουν για την περιβόητη συμφωνία όπου μίζες, όπως γράφεται, βρέθηκαν μόνο στους λογαριασμούς του.
    Η Δικαιοσύνη, η οποία ενεργοποιήθηκε μετά την ψήφιση των νόμων, για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος από την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, καλείται σήμερα και αύριο, να διερευνήσει, όλες τις υποθέσεις που υπάρχουν παρανομίες και να επιβάλλει τις τιμωρίες που αναλογούν σε όσους συμμετέχουν.
    Ας μην επιχαίρουν, μερικοί πληρωμένοι συκοφάντες διότι: "Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά" ... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή