Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Σάλος με την κρυφή ζωή Ελλήνων πολιτικών!


Το έχουμε γράψει και παλαιότερα: όταν είσαι πολιτικός και εξαρτώνται από εσένα συμφέροντα εκατομμυρίων ή και δισεκατομμυρίων δολαρίων ή ακόμη και η επιρροή μιας χώρας στην δική σου πώς μπορείς να χαράξεις και να εφαρμόσεις πατριωτική πολιτική αν "μπάζεις" σε τομείς όπως η ερωτική ή η οικονομική ζωή; Κοντολογίς, αν είσαι αδελφή, άπιστος σύζυγος, αν σου αρέσουν τα ναρκωτικά ή αν λαδώνεσαι πώς μπορείς να είσαι πολιτικός αφού εύκολα θα σε κρατούν στο χέρι και θα σε εκβιάζουν ξένες (μπορεί και ντόπια "κλιμάκια") ξένες μυστικές υπηρεσίες; Φαίνεται πως κάτι τέτοιο συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα και διαβάστε την είδηση: 
Σάλος ξέσπασε πριν από μερικές ημέρες όταν αποκαλύφθηκε πως η CIA ξέρει τα πάντα για την κρυφή ζωή Ελλήνων πολιτικών! Σύμφωνα με γερμανική ιστοσελίδα, ο γνωστός ιστότοπος WikiLeaks διαθέτει ντοκουμέντα με πλούσιο σκανδαλιστικό φωτογραφικό υλικό όπου καταγράφονται ροζ σκάνδαλα με πρωταγωνιστές κορυφαίους δημόσιους άντρες στη χώρα μας, που έχουν προτίμηση στο ίδιο φύλο. 
Στην Πάτρα τα πράγματα είναι... περισσότερο απλά! Δεν χρειάζεται καμία CIA και κανένα WikiLeaks για να «ανακαλύψουμε» την κρυφή ζωή των πολιτικών! 
«Κραυγαλέες» και γνωστές οι περισσότερες περιπτώσεις, αρκεί να θυμηθούμε ορισμένες που είχαν «συνταράξει» την κοινωνική ζωή της πόλης. 
Ο Δήμαρχος με τη Σύμβουλο
Και ποιος δεν θυμάται την «ροζ» ιστορία και το ειδύλλιο ενός Δημάρχου Καποδιστριακού Δήμου με σύμβουλο... σε άλλο φορέα! Η «καυτή» γυναίκα του είχε πάρει τα μυαλά και το «κλου» της ιστορίας ήταν πως ορισμένα από τα ερωτικά ραντεβού δίνονταν... στο πολιτικό γραφείο αχαιού πρώην βουλευτή, ο οποίος... δεν είχε την παραμικρή ιδέα αν και διατηρούσε φιλικές σχέσεις και με τους δύο. 
Ο πολιτικός με τη γραμματέα του
Αυτό και αν ήταν ειδύλλιο! Γνωστός πολιτικός που έφερε τα πάνω κάτω στην προσωπική του ζωή μετά την «καυτή» σχέση με τη γραμματέα του. Εκείνη, πανέμορφη και φανερά γοητευμένη από το παρουσιαστικό του, το στιλ του, και την εν γένει παρουσία του. Το ζευγάρι όμως αργότερα χώρισε και εκείνος επέλεξε... μικρότερή της! 
Ο «άντρακλας» με την «ανεξάρτητη»
Και ποιος δεν συζητούσε στην πόλη για τις δημόσιες εμφανίσεις «βαρβάτου» πολιτικού με όμορφη γυναίκα, διαφορετικού κόμματος, που δήλωνε «ανεξάρτητη». Εκείνος αισθανόταν ιδιαίτερα υπερήφανος για την παρουσία της, ενώ και η κυρία γοητευμένη από τον «σωματότυπο» και το κύρος του πολιτικού. 

Τους είχαν καταγράψει με κάμερα
Μέχρι και σε κάμερα (κλειστού κυκλώματος) είχε καταγραφεί η «είσοδος» πολιτικού στο σπίτι γνωστής Πατρινής... νυχτερινές ώρες! Μάλιστα το βίντεο είχε πέσει και στα χέρια... επίσης γνωστού Πατρινού που δεν πίστευε στα μάτια του βλέποντας τον συγκεκριμένο πολιτικό άνδρα να μπαίνει... μαύρα μεσάνυχτα, στο σπίτι της κούκλας κυρίας. Δεν γνωρίζουμε πόσο κράτησε η σχέση τους, ήταν όμως «παράνομη» αφού ο κύριος είναι παντρεμένος. 
Ο σύμβουλος και η νεώτερή του
Εμφανίσεις και μάλιστα δημόσιες με νεώτερή του όμορφη γυναίκα, κάνει σύμβουλος της Πάτρας. Μέχρι και σε κοσμική εκδήλωση τους έχουν δει! Προφανώς προκειμένου να μην τον υποψιαστούν (αφού είναι παντρεμένος) κάνει δημόσιες εμφανίσεις για να δείξει πως... δεν τρέχει τίποτα! 
Η πολιτικός και ο «επώνυμος»
Τετ α τετ με «επώνυμο» αθηναίο για πολιτικό από την Πάτρα. Μάλιστα τους είχαν δει να γευματίζουν στην Αιγιάλεια, προφανώς για να μην τους δουν...! Όμως και οι δύο είναι διάσημοι οπότε... δεν τα απέφυγαν! Δεν τους είδαν συγγενείς και φίλοι αλλά... «κουτσομπόληδες» που επιστρέφοντας στην Πάτρα άνοιξαν το στόμα τους και μιλούσαν για «τρυφερές» στιγμές! 
Ο Δήμαρχος και η ξανθιά!
Και ποιος δεν ήξερε σε Καποδιστριακό Δήμο για την σχέση του πρώην Δημάρχου με ξανθιά μεσήλικη Πατρινή! Και οι δύο παντρεμένοι όμως έκαναν εμφανίσεις... και με τους συζύγους! Και που να ήξεραν οι «κερατωμένοι» τι παιζόταν ανάμεσα στην ξανθιά και τον Δήμαρχο! 
Η σύμβουλος και ο κάτοικος της περιοχής Παπαφλέσσα
Θυελλώδης ο έρωτας Πατρινού που μένει κοντά στην οδό Παπαφλέσσα, με γυναίκα - σύμβουλο. Εκείνη γοητευτική, αλλά και αυτός με επιρροή στα κοινά. Οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν συζητηθεί αν και κάποιες γινόντουσαν εξ επίτηδες για... να ρίχνουν στάχτη στα μάτια! 
Ο Σύμβουλος και η υπάλληλος
Θυελλώδης ο έρωτας και γνωστού συμβούλου με υπάλληλο σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Μόνο που η γυναίκα του έμαθε για την παράνομη αυτή σχέση... και τον πέταξε με τις κλωτσιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου