Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Δάσκαλος αντιρρησίας συνείδησης διαδικτύου!

Η λέξη από μόνη της είναι ιερή και σηματοδοτεί πάρα πολλά στον κάθε άνθρωπο που είχε την τύχη να συναντήσει έναν πραγματικό Δάσκαλο στο ξεκίνημα της ζωής του. Από την άλλη, όσοι δεν  είχαν τη τύχη, όταν αναφέρονται στα παιδικά τους χρόνια μιλούν με περιφρόνηση για το σχολείο και για τους δασκάλους τους με συγγενικές λέξεις, καθόλου τιμητικές.

Είναι αλήθεια ότι πάρα πολλοί, πραγματικοί δάσκαλοι και δασκάλες, κράτησαν σε δύσκολα χρόνια και έδωσαν στους μαθητές τους εφόδια να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη ζωή. Τις τελευταίες δεκαετίες του περασμένου αιώνα η ζωή έγινε πιο εύκολη, μπήκε χρήμα, άνεση, κατανάλωση, καναπές… Άλλαξαν τα πάντα, ακόμη και το κόκκινο στυλό των λαθών απαγορεύτηκε, το «έμεινε στην ίδια τάξη» κ.ά. Παρά ταύτα, η εκπαιδευτική διαδικασία  παρέμεινε η ίδια: βιβλία, πίνακας, μολύβι, εργασίες στο τετράδιο, εξέταση. Βεβαίως, επειδή «γίναμε και Ευρώπη» η χώρα εισήλθε στους νεωτεριστικούς χρόνους και κάποια πράγματα έπρεπε ν’ αλλάξουν. Και άλλαζαν συνέχεια με υπουργούς να πειραματίζονται στις κεφαλές μαθητών, γονέων, εκπαιδευτικών… Από τις πολλές αλλαγές όμως το σχολείο έχασε τον μπούσουλα, η βαθμοθηρία κατέλαβε την πρώτη θέση των θρανίων ενώ ο  δικαιωματισμός των πάντων διαφεντεύει ολόκληρο το σύστημα της παιδείας. Μαζί  εδραιώθηκε και ο άκρατος συνδικαλισμός, δηλαδή ο κομματισμός. Κανένα παιδί πια δεν μένει στην ίδια τάξη, τα δεκάρια και τα εννιάρια πάνε σύννεφο (στη δευτεροβάθμια οι αριστούχοι είναι περισσότεροι από τους κακούς) αλλά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό παιδιών περνά στο γυμνάσιο χωρίς να έχει εμπεδώσει τα βασικά του δημοτικού. Οι έρευνες που έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς είναι αποκαρδιωτικές:
«…από την 25η θέση που κατείχε η χώρα το 2009 (σ. Όριον: ανάμεσα στις χώρες του ΟΟΣΑ), πλέον βρίσκεται στην 42η θέση, στην έρευνα η οποία επικεντρώνεται σε τρεις τομείς: Μαθηματικά, Ανάγνωση- Κατανόηση και Επιστήμες» (πηγή: iefimerida.gr 26/5/2020).  Δηλαδή, μέσα σε μια δεκαετία η χώρα έχασε 17 θέσεις!!!
Παρά ταύτα, κανενός το αυτί δεν ιδρώνει. Ουδείς υπουργός, υφυπουργός συνδικαλιστής βγήκε ποτέ δημοσίως να πει «κάναμε λάθος»! Αντ’ αυτού συνεχίζεται το ίδιο βιολί: διατεινόμαστε ότι «έχουμε δημόσια, δωρεάν παιδεία» αλλά όλοι γνωρίζουν πόσο την πληρώνουμε για να παράγει μεγάλο ποσοστό «αριστούχων αγραμμάτων»! Και το σχολείο διοικείται με νομοθετικό πλαίσιο της δεκαετίας του 1980, ενώ οι πρακτικές των πάντων εξακολουθούν να είναι ίδιες κι απαράλλαχτες! Μόνο κάποιοι δύστυχοι εκπαιδευτικοί πηγαίνουν κάθε ημέρα στο σπίτι τους κουβαλώντας το άγχος του αύριο των παιδιών του (διότι παιδιά τους τα νοιώθουν!)     
Αντιρρησίας συνείδησης διαδικτύου!
Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια μεγάλη μερίδα εκπαιδευτικών που κοπιάζει, δίνει το καλύτερο εαυτό της για να μάθει τα παιδιά μας γράμματα. Και μάλιστα κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες αφού, είπαμε, ζούμε στην εποχή του άκρατου δικαιωματισμού που, πολλές φορές θέτει εμπόδια ή και ανατρέπει τις προσπάθειες των πραγματικών δασκάλων. Στην άσκηση της αποστολής τους έρχονται αντιμέτωπη με «το σύστημα», τους γονείς, τις διευθύνσεις, τους ίδιους τους μαθητές σε πολλούς από τους οποίους οι λέξεις «σεβασμός», «ντροπή» κ.λπ. είναι άγνωστες...   
Υπάρχει όμως και μια μερίδα εκπαιδευτικών που έχει παρεξηγήσει την αποστολή της και παρουσιάζεται φυγόπονη και, ουσιαστικά, ακατάλληλη για την ιερή θέση του δασκάλου. Το λογικά θα ήταν πως το «συνδικαλιστικό κίνημα» (ή βόλεμα ορισμένων…), αυτό που έχει και
κομματικές καλύψεις, θα διαθέτει μηχανισμούς αποβολής των μελών αυτής της μερίδας που δυσφημεί το λειτούργημα και θέτει εμπόδια στο έργο του. Όμως αυτό δεν συμβαίνει. Αντίθετα, παρέχεται κάλυψη στους πάντες αφού δέχεται a priori ότι «νόμος είναι το δίκιο του εργαζόμενου». Έτσι, η μερίδα αυτή εξακολουθεί να δρα ανενόχλητη, να βολεύεται εις βάρος του κοινωνικού συνόλου αυτού που, τελικά, πληρώνει ολόκληρο το μάρμαρο!
Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε ότι ένα μέλος της ομάδας αυτής αρνήθηκε να παρέχει διαδικτυακά μαθήματα για… ιδεολογικούς λόγους!!! Αυτό βεβαίως δεν θα συνέβαινε αν ο «δάσκαλος» αυτός υπηρετούσε σε ιδιωτικό σχολείο. Από αυτό θα είχε φύγει… χθες ως ακατάλληλος. Στο δημόσιο όμως φαίνεται ότι μπορεί να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει και να μην κινείται φύλλο!
Σε ερώτηση «ποιοι είναι οι ιδεολογικοί λόγοι;» απάντησε ότι δεν θέλει να δημοσιοποιήσει μέσω του διαδικτύου τα προσωπικά του δεδομένα (εν τω μεταξύ διαθέτει σελίδα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης!) και ότι μπορεί να τον χακάρουν την ώρα που κάνει μάθημα!!! Μάλιστα πρόταξε και το ψευδές «επιχείρημα» ότι συνάδελφός του την ώρα που έκανε μάθημα στα παιδάκια δέχθηκε επίθεση χάκερ που παρουσιάστηκε γυμνός στην οθόνη. Τον διαψεύσαμε, λέγοντάς του πως «αν είχε συμβεί τέτοιο πράγμα θα είχε πάρει φωτιά Ελλάδα». Δεν το συνέχισε παραδεχόμενος το φαιδρό ψέμα του.  Είπαμε, ο άκρατος δικαιωματισμός προχώρησε σε μια ακόμη νέα εφεύρεση: αντιρρησίας συνείδησης διαδικτύου!!!
Αυτές οι απίστευτες δικαιολογίες λέγονται από άνθρωπο που διδάσκει τα παιδιά μας! Το χειρότερο όμως είναι ότι εξακολουθούν να υπάρχουν όργανα (συνδικαλιστικά και κομματικά) που καλύπτουν τις εφευρέσεις τεμπελιάς του! Διότι τέτοια φθηνά εργαλεία είναι αυτές οι δικαιολογίες. Ο άνθρωπος, ουσιαστικά λέει ξεκάθαρα στον εργοδότη του που είναι το ελληνικό δημόσιο, ότι δεν θέλει να δουλέψει, δεν  θέλει να προσφέρει στα παιδιά στη δύσκολη στιγμή! Από τις πληροφορίες που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε δεν είναι ο μόνος. Υπήρξαν και άλλοι, μερικοί μάλιστα παρουσιάζονται και ως… αντιστασιακοί (αλήθεια σε τι;).
Το δυστύχημα για την ελληνική κοινωνία είναι ότι ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές, τις συγκαλύπτει και τις πληρώνει! Την ίδια στιγμή ο δύστυχος ιδιωτικός τομέας, ο μόνο που παράγει χρήμα για να πληρώνεται ο δημόσιος τομέας, αντιμετωπίζει την δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία με άλλα μέτρα και σταθμά. Γι’ αυτόν δεν υπάρχουν περιθώρια διότι γνωρίζει καλά ότι λεφτόδεντρο, που τάζουν κόμματα και συνδικαλιστές, δεν υπήρξε ούτε και θα υπάρξει ποτέ! Ανασκουμπώνεται και προσπαθεί. Στο δημόσιο όμως κάποιοι έχουν βρει τρόπους για να μην εργάζονται. Από την άλλη οι κυβερνήσεις, γνωρίζοντας καλά ποιοι είναι οι πραγματικοί κυβερνήτες του κράτους υποχωρούν ακόμη και στα πιο φαιδρά επιχειρήματα. Ξέρουν πως αν θελήσουν οι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν να διαλύσουν τη χώρα και οι ίδιες να χάσουν την καρέκλα που τους έχει δώσει ο ελληνικός λαός. Γι’ αυτό και δεν βρίσκει ποτέ κανείς άκρη με το ελληνικό δημόσιο. Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει! Την αυστηρότητά τους οι κυβερνήσεις αρκούνται να την δείχνουν μόνο στον ιδιωτικό τομέα τον οποίον διαχρονικά αρμέγουν κανονικά, συντηρώντας μέσω αυτού ανέγγιχτο τον κομματισμό, τον συνδικαλισμό και το κακό πρόσωπο του δημοσίου με πάρα πολλούς τρόπους.              

7 σχόλια:

  1. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στο Spotcap Global Loan Services, Το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείων.

    Χρειάζεστε απόλυτα οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και έχετε ένα δάνειο στον λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, επειδή παρέχουμε Εξαιρετικές Υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και επίσης μπορείτε να δανειστείτε έως και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα προϊόντων δανείου.

    Γνωρίζουμε ότι η λήψη νόμιμου δανείου ήταν ανέκαθεν τεράστιο πρόβλημα Για άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να λάβουν μετοχικό δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω υψηλού ενδιαφέροντος επιτόκιο, ανεπαρκής ασφάλεια, αναλογία χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή άλλους λόγους.

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές τραπεζικές επισκέψεις Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να λάβετε δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου το χρειάζεστε.

    Παρέχουμε 24ωρες υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Αποστολή email σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή στείλτε μας μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, Απλώς γράψτε μας και θα λάβετε δάνειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
    Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρέους για τη συλλογή όλων των χρεών σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ;
    Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
    μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω:
    novaglobalfinances@gmail.com

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
    Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, Χρειάζεστε επείγον δάνειο;
    Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να ολοκληρώσετε ένα έργο, να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους; αν η απάντησή σας είναι ναι, θέλω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε όλα τα είδη υπηρεσιών δανείων τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια. Εάν το διαβάζετε και γνωρίζετε ότι χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη, μπορείτε απλώς να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Χαρακτηριστικά & όφελος;
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίζετε πόσα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 3%.
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Παίρνετε την πιθανότητα να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Απλή διαδικτυακή εφαρμογή.
    * Εξατομικευμένη καθοδήγηση και εξειδίκευση.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις και δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους.

    Εάν χρειάζεστε πραγματικά μια λύση στα οικονομικά σας, απλώς γράψτε στην εταιρεία μου και θα σας βοηθήσουμε με ένα δάνειο. Βοηθήσαμε πολλά άτομα και οργανισμούς που αντιμετώπισαν οικονομικές δυσκολίες σε όλο τον κόσμο. Όταν υποβάλλετε αίτηση μαζί μας, υποβάλλετε αίτηση σε μια αξιόπιστη εταιρεία που ενδιαφέρεται για τις οικονομικές σας ανάγκες, ύψιστη προτεραιότητά μας είναι η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα και θα φροντίζεστε για όλη τη διαδικασία.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά δανείου, στείλτε μας το αίτημα δανείου σας μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp: +447903159998

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΑΝΕΙΑ LENDINGTREE® INC.


    Έχετε επιδοθεί πού να λάβετε δάνεια, απορρίφθηκαν από τράπεζες και τώρα απογοητευθήκατε από πού να πάρετε δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στο lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Δάνειο για αγορά διαμερίσματος;

    Μην ψάχνετε άλλο, το LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το επίπεδο αριστείας μας
    προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια κατασκευής
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Καταναλωτική πίστωση,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . δάνεια αυτοκινήτων
    Εάν χρειάζεστε δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας μέσω

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    Ζεστή σκέψη

    LENDINGTREE® GROUP INC.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΙΑ
    Βρίσκεστε σε λίγο πρόβλημα με τους απλήρωτους λογαριασμούς και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο να πάτε ή πού να γυρίσετε; Τι γίνεται με την εύρεση μιας αξιόπιστης εταιρείας ενοποίησης χρεών που μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση της μηνιαίας δόσης, ώστε να έχετε προσιτές επιλογές αποπληρωμής, καθώς και χώρο για να αναπνέετε όταν φτάνει στο τέλος του μήνα και πρέπει να πληρωθούν οι λογαριασμοί; Η ®Capital Managements Inc ™ είναι η λύση στην οικονομική σας ατυχία. Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανείων που κυμαίνονται από $ 5.000,00 έως $ 533.000.000,00 USD με χαμηλό επιτόκιο 2% και διάρκεια δανείου από 1 έως 35 χρόνια για την αποπληρωμή του δανείου με ασφάλεια και ακάλυψη. Τα δάνεια μας είναι καλά ασφαλισμένα για μέγιστη ασφάλεια είναι η προτεραιότητά μας, Ο κύριος στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να λάβετε τις υπηρεσίες που σας αξίζει, Το πρόγραμμά μας είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να πάρετε αυτό που χρειάζεστε με μια στιγμή. Μειώστε τις πληρωμές σας για να μειώσετε την πίεση των μηνιαίων εξόδων σας επικοινωνώντας μαζί μας στο παρακάτω WhatsApp: +19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

    Ειδοποίηση για προσφορά δανείου για όλους! Είστε οικονομικά κάτω και χρειάζεστε επείγουσα πίστωση / οικονομική βοήθεια; Ή χρειάζεστε ένα δάνειο για να ξεκινήσετε / αυξήσετε την επιχείρησή σας ή να αγοράσετε το σπίτι των ονείρων σας. ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΑΣ 100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΑΣ. drbenjaminfinance@gmail.com
    Ιστότοπος Capital Managements Inc: https://capitalmanage-inc.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας είδα σχόλια από άτομα που είχαν ήδη πάρει δάνειο από την Pure Heart Lady και στη συνέχεια αποφάσισα να υποβάλω αίτηση σύμφωνα με τις συστάσεις τους και μόλις πριν από λίγες ώρες επιβεβαίωσα στον προσωπικό μου τραπεζικό λογαριασμό συνολικό ποσό 50.000 ευρώ που ζήτησα. Αυτά είναι πραγματικά υπέροχα νέα και συνιστώ σε όποιον χρειάζεται πραγματικό δάνειο να υποβάλει αίτηση μέσω του email του Dellastaylors@yahoo.com.
    WhatsApp στο +1 (209) 251-1529

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙΚΟ ΣΑΣ ΑΤΜ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΣ *

    Πουλώντας αυτές τις κάρτες σε όλους τους πελάτες και τους ενδιαφερόμενους αγοραστές παγκοσμίως, η κάρτα έχει ημερήσιο όριο ανάληψης $ 2000 έως $ 5000 και όριο δαπανών έως $ 50.000 σε καταστήματα και απεριόριστο POS. *
    * email: blankatm002@gmail.com
    Μπορείτε επίσης να καλέσετε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο WhatsApp Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερη φώτιση +1 (765) 705-0044

    ΑπάντησηΔιαγραφή