Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Το ματς

Της Σώτης Τριανταφύλλου

Την περασμένη Δευτέρα, λίγο προτού αρχίσει ο ποδοσφαιρικός αγώνας Γαλλίας ­Τουρκίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι τούρκοι παίκτες χαιρέτησαν στρατιωτικά κραυγάζοντας συνθήματα υπέρ του Ερντογάν και της εισβολής στη βορειοανατολική Συρία. Συμμετείχαν τούρκοι οπαδοί που ξεδίπλωσαν σημαίες των Γκρίζων Λύκων. Το ματς παρ' ολίγο να ακυρωθεί, αλλά εμείς οι καλόβολοι Ευρωπαίοι δεν θέλουμε να τραβάμε το σχοινί· το ματς έγινε και τελείωσε, συμβολικά, µε ισοπαλία. 
Τι δουλειά έχει η Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; Τι δουλειά έχει στο Συμβούλιο της Ευρώπης; Τι δουλειά έχει στο ΝΑΤΟ; Ποιοι στήριξαν την υποψηφιότητά της στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Το χρονικό της μάταιης προσπάθειας για συνεννόηση Ευρώπης - Τουρκίας συμπυκνώνει την ευρωπαϊκή παθολογία και καταδεικνύει την αποτυχία της πολιτικής του κατευνασμού. Ο τουρκο-γερµανός ευρωβου­λευτής Βουράλ Εζέρ, που εκφράζει µε άνεση τις τουρκικές βλέψεις, στρογγυλοκάθεται στα έδρανα του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος: «Θα ολοκληρώσουμε αυτό που άρχισε ο Σουλεϊμάν µε την πολιορκία της Βιέννης το 1529. Θα κατα­κλύσουμε την Ευρώπη χάρη στους καρπερούς άνδρες µας και στις υγιείς γυναίκες µας. Το 2100 στη Γερμανία θα ζουν 35 εκατομμύρια Τούρκοι και 20 εκατομμύρια Γερμανοί». Η ΕΕ απαντάει: Βάλτε τα δυνατά σας, θα σας βοηθήσουμε κι εμείς. 

Ήδη σας βοηθάμε. Το 1949, η Τουρκία έγινε µέλος του ΝΑΤΟ αν και κράτησε φιλογερμανική στάση στον Β' παγκόσμιο Πόλεμο. Στη συνέχεια, ζήτησε και πέτυχε ειδική μεταχείριση από την ΕΟΚ (π.χ. τελωνειακές διευκολύνσεις) κι όταν υπέβαλε αίτημα ένταξης η ευρωπαϊκή Αριστερά τη στήριξε ενθουσιωδώς. Ως αιθεροβάμων (αν είμαστε καλοπροαίρετοι) ή ως υπονομευτική του ευρωπαϊκού πολιτισμού (πράγμα πιθανότερο) έβλεπε τους Τούρκους σαν κλώνους του Ναζίμ Χικμέτ και του Γιλμάζ Γκιουνέι. Το 1989, όταν λέγαμε ότι μια μουσουλμανική χώρα, με τέτοιο μέγεθος, δίχως δημοκρατικούς θεσμούς και με ιστορία επιθετικότητας και κατακτήσεων έναντι της Ευρώπης δεν μπορεί να γίνει δεκτή στην ΕΟΚ, η Αριστερά απαντούσε «Αχά! Ώστε η Ευρώπη είναι μια κλειστή λέσχη χριστιανών…». Μάλιστα, είναι. 

Τι δουλειά έχει η Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; Τι δουλειά έχει στο Συμβούλιο της Ευρώπης; Τι δουλειά έχει στο ΝΑΤΟ; Ποιοι στήριξαν την υποψηφιότητά της στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Το χρονικό της μάταιης προσπάθειας για συνεννόηση Ευρώπης - Τουρκίας συμπυκνώνει την ευρωπαϊκή παθολογία και καταδεικνύει την αποτυχία της πολιτικής του κατευνασμού.
Οι διαπραγματεύσεις ένταξης άρχισαν με οικονομική βοήθεια εκ μέρους της ΕΕ: δεν ήταν πολλά χρήματα – γύρω στα 800 εκατ. Ετησίως – αλλά δεν διοχετεύονταν σε θεσμικές μεταρρυθμίσεις· η διαχείρισή τους έγκειτο στη διακριτική ευχέρεια των τουρκικών κυβερνήσεων. Η οικονομική βοήθεια συνεχίστηκε ακόμα κι όταν, το 2007, οι διαπραγματεύσεις πάγωσαν με πρωτοβουλία της Γαλλίας και της Γερμανίας. Η Τουρκία υιοθετούσε όλο και πιο αυταρχική και ισλαμική φυσιογνωμία: η σύγκρουση με τους Κούρδους επιδεινώθηκε, τα εσωτερικά κινήματα κατεστάλησαν βιαίως, οι προκλήσεις έναντι της Ευρώπης και της Ελλάδας πολλαπλασιάστηκαν, ενώ μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, το 2016, το καθεστώς Ερντογάν απελευθερώθηκε από κάθε πρόσχημα. Ο Ερντογάν απειλούσε με δημοψήφισμα για την ένταξη στην ΕΕ (φέρνοντας την Ευρώπη μπροστά σε ένα ακόμα de facto), δεν έχανε ευκαιρία να προσβάλλει τους ευρωπαίους ηγέτες και διευκόλυνε την εισροή και εγκατάσταση τζιχαντιστών στην Ευρώπη, αξιοποιώντας τις στενές σχέσεις του με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους. 



Η ΕΕ δεν τιμώρησε την Τουρκία για ην εισβολή στην Κύπρο, αν και κάπου – κάπου, κάτι μουρμουρίζει ότι θα περικόψει την οι­κονομική βοήθεια και τα επενδυτικά δάνεια της Ευρωπαϊκής Τράπεζας. Σκασίλα της Τουρκίας! Εισδύει άνετα στην οικονομική ζώ­νη της Κύπρου (πετρέλαιο, φυσικό αέριο) και καθοδηγεί µέσω των τζαμιών το σουνιτικό Ισλάμ στη Δύση. Και μολονότι πρόκειται για rogue state που θα μπορούσε να γονατίσει από οικονομικές, όχι στρατιωτικές, κυρώσεις, εμείς υπογράφουμε συμφωνίες όπως αυτή του 2016 περί της αναχαίτισης των μεταναστών έναντι έξι δισ. ευρώ. Η Τουρκία δεν τήρησε τη συμφωνία: διοχέτευσε στην Ευρώπη όσους περισσότερους μπορούσε και όσους ήξερε ότι πρόσκεινταν στους τζιχαντιστές: µε την υποχώρηση του ISIS στη Συρία και στο Ιράκ, αυτοί που ήθελαν να φύγουν ήταν οπαδοί του ISIS στη Συρία και στο Ιράκ, αυτοί που ήθελαν να φύγουν ήταν οπαδοί του ISIS, Elementary, dear Watson. 

Τα «κριτήρια της Κοπεγχάγης» περί κράτους δικαίου, θεμελιωδών δικαιωμάτων, προστασίας της αντιπολίτευσης και των μειονοτήτων, διαχωρισμού των εξουσιών και τα τοιαύτα δεν ­μπορούν να εφαρμοστούν σε κοινωνίες σαν την τουρκική. Αλλά η ΕΕ πίστευε ότι όλοι οι άνθρωποι, όλοι οι λαοί, έχουν τις ίδιες αξίες και επιθυμίες. Κι όταν, µε τα πολλά, κατάλαβε την γκάφα, άρχισε να κωλυσιεργεί στις δήθεν διαπραγματεύσεις ένταξης και να δείχνει αποστροφή για το τουρκικό καθεστώς· τότε ο Ερντογάν τσαντίστηκε ακόμα περισσότερο. Αλλά η επιρροή που ασκεί n Τουρκία στις τουρκικές κοινότητες στην Ευρώπη, µε ντιρεκτίβες όπως εκείνη στους Τούρκους της Γερμανίας να ψηφίσουν εναντίον της Άνγκελα Μέρκελ (να τη «χαστουκίσουν») και µε ένα περίπλοκο και ευρύτατο δίκτυο ισλαμικής διείσδυσης δεν είναι αποτέλεσμαµα εκνευρισμού· είναι το σχέδιο που περιέγραφε ο Βουρόλ Εζέρ. 

Η προπαγάνδα περί της μεγάλης κοσμικής δημοκρατίας του μουσουλμανικού κόσμου περιέχει όλες τις αυταπάτες και τα ψέματα της ευρωπαϊκής Αριστεράς και της πολιτικής ορθότητας. Έχουν περάσει, πολλές δεκαετίες από τότε που ο Ατατούρκ προσπάθησε να μεταρρυθμίσει τη χώρα του· αλλά, ο δυτικός τροπισμός ήταν στάση των ελίτ, δεν είχε βάθος. Μερικές φορές νομίζω πως όταν οι ευρωπαίοι αριστεροί μιλάνε για τους Τούρκους εννοούν την ευρωφιλική νεολαία της Ιστανμπούλ - σαν να μην έχουν ιδέα τι συμβαίνει στις τεράστιες αγροτικές μάζες της ενδοχώρας. 

Ο στόχος της Τουρκίας δεν ήταν να γίνει «µέλος» της Ευρώπης· στόχος της ήταν και παραμένει η κυριαρχία της µέσω της δημογραφίας, της θρησκείας και του πολιτικού ισλάμ, της προοπτικής του χαλιφάτου. Ο κεμα­λισµός δεν υπάρχει: η Τουρκία κινείται προς το πακιστανικό μοντέλο μέσα στη γενική αδιαφορία ή μέσα στην τρελή ευρωπαϊκή αισιοδοξία. Η ιστορία της είναι μια σειρά από γενοκτονίες, διπλωματική διπροσωπία, παντουρκισμό, κοινωνικό δαρβινισμό - προπάντων, η Τουρκία εμφορείται από το σύμπλεγμα κατωτερότητας των ελλειμματικών πολιτισμών έναντι της Ευρώπης που εκδηλώνεται µε ευθιξία, σπα­σμωδικότητα, µε τον φόβο της ταπείνωσης. 

Το ματς της Δευτέρας τελείωσε αναίμακτα. 

Να δούμε αν η UEFA τιμωρήσει την τουρκική ομάδα για αντι-αθλητική συμπεριφορά, ή αν 
θα κάνει την πάπια.  



Πηγή: εφημερίδα «Τα Νέα», 

(φ. Σαββατοκύριακου 19-20 Οκτωβρίου 2019) 




8 σχόλια:

  1. ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΈΦΤΑΣΕ. Προ τετραετίας όταν επεσήμενα τον κίνδυνο βγήκαν κάποιοι και μου έλεγαν είσαι «φασίστας». Σήμερα που βλέπουμε το τι γίνετε στα νησιά μας, για να δούμε θα με πουν και πάλι «φασίστα».
    Η κατάσταση είναι δραματική από αυτούς που βλέπετε δεν πιστεύω ότι θα φύγουν. προβλέπω ότι θα τους φορτωθούμε. Όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι πίσω. Θα πλημυρίσει η Χώρα μας και η Ευρώπη με μουσουλμάνους. Η μαντίλα και η μπούργα θα κυριαρχεί. Αλλά το χειρότερο θα είναι ο νόμος «σαρία». Που θα καταργήσει το Σύνταγμα και την υπάρχουσα νομοθεσία. Τότε τα παράπονα σας στον «Μωάμεθ».
    ΕΛΛΗΝΕΣ και ΕΥΡΩΠΑΊΟΙ Ξ Υ Π Ν Ι Σ Τ Ε πριν είναι πολύ ΑΡΓΑ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
    Με το να μοιράσουμε τους Ισλαμιστες ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ η λύση του προβηλήματος. Η λύση είναι μια και μοναδική :
    ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ Η ΕΙΣΡΟΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΒΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ. ΤΩΡΑ.
    Οι πολιτικοί, κατά κύριο λόγο αλλά και οι δημοσιογράφοι θα είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της επερχόμενης λαίλαπας. Αν δεν πάρουν τα απαιτούμενα μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΜΙΛΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ INC


      Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια

      Ένα δάνειο για την πληρωμή του χρέους σας εύκολα;
      Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
      Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
      Ένα δάνειο για την αγορά ενός διαμερίσματος;
      Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο ονείρου;

      Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
      Χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 ΕΥΡΩ / USD / POUNDS
      Σε ένα πολύ χαμηλό ποσοστό συμμετοχής 3%
      Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και παροχής
      της οικονομικής βοήθειας προς τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

      Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας
      Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
      Δίνουμε δάνειο σε εκείνους που χρειάζονται οικονομική βοήθεια από την άποψη του 1 έως
      20 χρόνια

      Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

      . πραγματική χρηματοδότηση
      . επενδυτής ακινήτων,
      . δάνεια κατασκευής,
      . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων,
      . στεγαστικά δάνεια
      . καταναλωτικα δανεια,
      . Δάνεια FHA,
      . προσωπικά δάνεια,
      . δάνεια αυτοκινήτων και
      κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας

      email: lendingtreegroupinc@gmail.com

      email: lending-tree@outlook.com

      whatsapp: +1 213 419 2419

      Με θερμό σκεπτικό

      Διαγραφή
  2. ΕΠΟΧΙΑΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ!!!


    Πάντως, αντί να πάρω δάνειο, έκανα κάτι νέο
    Πάρτε $ 5.500 δολάρια κάθε μέρα, για έξι μήνες!

    Δες πως δουλεύει

    Ξέρετε ότι μπορείτε να hack σε οποιοδήποτε μηχάνημα ΑΤΜ με μια hacked κάρτα ATM;
    Συμπληρώστε το μυαλό σας πριν υποβάλλετε αίτηση, ευθεία συμφωνία ...

    Παραγγείλετε τώρα μια κενή κάρτα ATM και κερδίστε εκατομμύρια μέσα σε μια εβδομάδα !: επικοινωνήστε μαζί μας
    μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης :: {Universalcardshackers@gmail.com}
      
    Έχουμε ειδικά προγραμματισμένες κάρτες ATM που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απόκρυψη ATM
    μηχανήματα, οι κάρτες ATM μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποσύρουν στο ATM ή να σπρώξουν, στο
    καταστήματα και POS. Πουλάμε αυτές τις κάρτες σε όλους τους πελάτες μας και ενδιαφέρουμε
    αγοραστές παγκοσμίως, η κάρτα έχει ημερήσιο όριο ανάληψης 5.500 δολαρίων για το ATM
    και έως και $ 50.000 στο όριο των καταστημάτων ανάλογα με το είδος της κάρτας
    μπορείτε να παραγγείλετε για :: και επίσης αν χρειάζεστε οποιοδήποτε άλλο cyber hack
    υπηρεσίες, είμαστε εδώ για εσάς οποιαδήποτε στιγμή κάθε μέρα.

    Ακολουθούν οι τιμοκατάλογές μας για τα ΑΤΜ CARDS:

    Οι κάρτες που αποσύρουν $ 5.500 ανά ημέρα κοστίζουν $ 200 USD
    Κάρτες που αποσύρουν $ 10.000 ανά ημέρα κοστίζουν $ 850 USD
    Οι κάρτες που αποσύρουν $ 35.000 την ημέρα κοστίζουν $ 2.200 δολάρια
    Οι κάρτες που αποσύρουν $ 50.000 την ημέρα κοστίζουν 5.500 δολάρια ΗΠΑ
    Κάρτες που αποσύρουν $ 100.000 την ημέρα κοστίζουν $ 8.500 δολάρια

    δημιουργήστε το μυαλό σας πριν κάνετε την εφαρμογή, ευθεία συμφωνία!

    Η τιμή περιλαμβάνει έξοδα αποστολής και χρεώσεις, παραγγείλετε τώρα: επικοινωνήστε μαζί μας μέσω
    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :::::: {Universalcardshackers@gmail.com}
    Whatsapp ::::: + 31687835881

    Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες: https://7anonymoushackers.wordpress.com
    ®

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας, κυρίες και κύριοι
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap
    (novicapserviceprovider@gmail.com)
    Χρειάζεστε γρήγορη χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτη επιχειρηματική γραμμή πίστωσης, factoring τιμολογίων και επιλογές προθεσμιακών δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Το online δανεισμό της NoviCap προσφέρει δάνεια για την αυτοκινητοβιομηχανία, την οικιακή βελτίωση και σχεδόν οτιδήποτε άλλο, με χαμηλά επιτόκια για εκείνους που χρειάζονται επειγόντως οικονομική βοήθεια.

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    ΤΥΠΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ
    Το NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου, όπως:
    • Γραμμή επιχειρηματικής πίστης
    • Δάνειο SBA
    • Βραχυπρόθεσμο δάνειο
    • Προώθηση μετρητών στο εμπόριο
    • Επιχειρηματικό δάνειο
    •Προσωπικό δάνειο
    • Χρηματοδότηση εξοπλισμού
    • Εμπορική υποθήκη
    • Χρηματοδότηση Εισπρακτέων Λογαριασμών
    • Δανείου εκκίνησης
    • Δάνειο απόκτησης επιχειρήσεων

    Εάν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για τη βελτίωση του κεφαλαίου κίνησης, το NoviCap είναι το μέρος που πρέπει να πάτε.

    ΠΑΡΑΓΩΓΗ
    √Μπορείτε να δανειστείτε από € 2.000 έως € 50 εκατομμύρια
    √Πάρτε πληρωμή σε 48 ώρες
    √ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας
    √Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ, απλά μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω ταχυδρομείου.
    Email: novicapserviceprovider@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σε όλους,

    Η LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείων σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητάτε χωρίς στρες ή πολύ χαρτί.
    Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

    Μην ανησυχείτε γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια. Δάνεια αυτοκινήτων. Τα στεγαστικά δάνεια Φοιτητικά δάνεια . πραγματική χρηματοδότηση. επενδυτής ακινήτων. δάνεια κατασκευής ,. στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικα δανεια,. Δάνεια FHA ,. προσωπικά δάνεια,. δάνεια αυτοκινήτων καιetc.

    Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών. Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

    Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο (lightstreamloansinc@gmail.com)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σας, το όνομά μου είναι Charlotte Müller, είμαι ιδιωτικός δανειστής. Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; ή σας έχει στερηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή από άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα; Προσφέρουμε ασφαλή δάνεια και εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο, στείλτε μου email μέσω (moonlightloanfirm@gmail.com)

    * Ψάχνετε για κεφάλαια για να εξοφλήσετε τα χρέη;
    * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;
    * Χρειάζεστε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες;
    * Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο για διάφορους σκοπούς;

    Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μπορώ να σας βοηθήσω.

    * Μπορώ να σας προσφέρω δάνειο μέχρι € 5.000.000.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Σχεδίου Μηνιαίας και Ετήσιας αποπληρωμής.
    * Ευέλικτοι όροι δανείου.

    Εάν ενδιαφέρεστε να επιστρέψετε μαζί μου μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: moonlightloanfirm@gmail.com |

    Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.

    Είμαστε παθιασμένοι με τον υπολογισμό της χρηματοοικονομικής ενσωμάτωσης.
    Τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν άνεση και αξία.

    Με την εταιρεία Moonlight Loan, μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλες τις οικονομικές κρίσεις και τις δυσκολίες σας, καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί

    Θερμές
    Κα. Charlotte Müller

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαίρετε

        Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000,00 έως 50.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά την περίοδο αυτής της μεταφοράς.

        Εκδώσαμε επίσης ένα δάνειο σε όλα τα νομίσματα με επιτόκια 3% για όλα τα δάνεια .... Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτού του email.

    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, εάν ενδιαφέρεστε, μέσω

    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: easyloanfirm2020@gmail.com
     

    Χαιρετισμοί,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρετε

        Χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο για να λύσετε τις οικονομικές σας ανάγκες; Προσφέρουμε δάνεια που κυμαίνονται από 2.000,00 έως 50.000.000,00, είμαστε αξιόπιστοι, ισχυροί, γρήγοροι και δυναμικοί, χωρίς πιστωτικό έλεγχο και προσφέρουμε 100% εγγύηση ξένων δανείων κατά την περίοδο αυτής της μεταφοράς.

        Εκδώσαμε επίσης ένα δάνειο σε όλα τα νομίσματα με επιτόκια 3% για όλα τα δάνεια .... Αν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω αυτού του email.

    Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, εάν ενδιαφέρεστε, μέσω

    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: easyloanfirm2020@gmail.com
     

    Χαιρετισμοί,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή