Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Η ομοφυλοφιλία και η κτηνοβασία στους μουσουλμάνους μέσα από την ισλαμική τέχνη


Του Χρήστου Μαντζιάρη
Το «αμάρτημα του λαού του Λώτ», έτσι αναφέρεται η ομοφυλοφιλία από τους μωαμεθανούς ερμηνευτές του Κορανίου, μπορεί ν’ απαγορεύεται γι αυτούς, πλην όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Βεβαίως, πολλοί μουσουλμάνοι ισχυρίζονται ότι η ομοφυλοφιλία στους μωαμεθανούς είναι αποτέλεσμα της ευρωπαϊκής αποικιοκρατίας.

Αυτοί οι ίδιοι δεν φταίνε. Από την άλλη, υπάρχουν μωαμεθανοί ποιητές που στα ουρί του παραδείσου τους συγκαταλέγουν και άνδρες. Και να ‘ταν μόνο αυτό; Σημαντικοί μουσουλμάνοι αναλυτές του Κορανίου και της μωαμεθανικής θρησκείας ισχυρίζονται ότι ελλείψει γυναικών οι μουσουλμάνοι μπορούν να «εκτονωθούν» σε ζώα. Αλλά μέχρι τώρα, οι φιλοζωικές οργανώσεις, αυτές που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των ζώων, δεν παίρνουν θέση επί του θέματος.

Η ισλαμική τέχνη μας δίνει μια εικαστική αντίληψη της ιστορικής αλήθειας. Μέσα από την ισλαμική τέχνη (πολλά έργα υπάρχουν σε μουσεία), μπορεί κανείς να έχει μια άλλη ιδέα για το τι πραγματικά ισχύει στο Ισλάμ. Και τα έργα αυτά δημιουργήθηκαν επειδή η ομοφυλοφιλία είχε αποτελέσει σημαντική κατάσταση στον μουσουλμανικό κόσμο. Η γνώση της αλήθειας είναι επιτακτική για εξαγωγή σωστών συμπερασμάτων.

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η ομοφυλοφιλική δράση κάποιων επιφανών μωαμεθανών, π.χ. Χαλιφών, Σουλτάνων, κλπ, όπως αυτή αποτυπώθηκε μέσα από έργα ισλαμικής τέχνης, φαίνεται ότι η πράξη δεν ήταν και τόσο επιλήψιμη, διότι πολλές φορές γινόταν παρουσία θεατών.

Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά δείγματα ισλαμικής τέχνης, πρώτα για την ομοφυλοφιλία και μετά για την κτηνοβασία, όπως αυτά εκτίθενται σε πολλά Μουσεία ή υπάρχουν σε Βιβλιοθήκες.

Στην παρακάτω εικόνα φαίνονται οι πλέον χαρακτηριστικές εικόνες και οι πιο πολυχρησιμοποιημένες σε θέματα σχετικά με την ομοφυλοφιλία στον μουσουλμανικό κόσμο.

Η πρώτη είναι από το βιβλίο “Al Maqamat” (Οι συναντήσεις) του 1204 το οποίο ευρίσκεται στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Γαλλίας και δείχνει τον αποχωρισμό των Abu-Zayd και Al-Harith πριν επιστρέψουν στην Μέκκα. Η άλλη εικόνα είναι δημοσιευμένη στην Wikipedia,στην σελίδα σχετικά με την ομοφυλοφιλία στο Ισλάμ, είναι του 19ου αιώνος, και δείχνει πως «χρησιμοποιούν» κάποιον νεαρό επιφανείς Οθωμανοί για ομαδικό σεξ.



















Σε έργα τέχνης έχουν αποτυπωθεί πολλές σκηνές καθημερινής ομοφυλοφιλικής δραστηριότητος των μωαμεθανών μέσα από τα οποία μας παρουσιάζεται ένας κόσμος ο οποίος υπήρχε πάντοτε, και ο οποίος υπάρχει προφανώς μέχρι και σήμερα. Απλά εδώ τώρα, η πληροφόρηση στηρίζεται μόνο στην τέχνη.























Εντύπωση προκαλούν κάποια έργα τέχνης τα οποία παρουσιάζουν ομοφυλοφιλικό έρωτα ευγενών μουσουλμάνων να γίνεται παρουσία και άλλων ανθρώπων. Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει κάποιου είδους τελετουργία ή συμπεριφοράς, που απορρέει από τον μωαμεθανισμό ή από τις παραδόσεις τους. Η τρυφηλή ζωή κατέστησε τους άρχοντες αυτούς βαναύσους προκειμένου να διατηρούν αμείωτες τις σωματικές τους απολαύσεις. Ανάλογες απολαύσεις, αλλά σε υπερβολικό μέτρο, πιστεύουν ότι θα απολαύσουν και στον Παράδεισο.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορεί να δει κανείς ευγενή Οθωμανό να παραθέτει γεύμα στους εραστές του πριν τις πράξεις του ή φανατικό μωαμεθανό (φορά το χαρακτηριστικό σκουφάκι των ισλαμιστών) να ικανοποιείται σεξουαλικά σε κοινή θέα με υπηρέτη δίπλα του που κρατάει κερί, κλπ., καθώς και άλλους μωαμεθανούς ευγενείς. Αυτός είναι και ο λόγος που μπορεί κάποιοι φανατικοί, συνήθως φτωχοί άνθρωποι, να διαμαρτύρονται για την ομοφυλοφιλία, πλην όμως καμία μουσουλμανική χώρα δεν έλαβε επίσημη θέση κατά της ομοφυλοφιλίας.























Ας περάσουμε τώρα στην κτηνοβασία των μουσουλμάνων. Οι κτηνοβατικές δραστηριότητες των μουσουλμάνων επιβάλλονται από την θρησκεία τους. Ο Ινδός ισλαμιστής ιεροκήρυκας, δημόσιος ομιλητής και Πρόεδρος του Ιδρύματος Ισλαμικών Ερευνών, μωαμεθανός Δόκτωρ Zakir Naik είναι σαφέστατος.

Λέει: «Κάθε μουσουλμάνος επιτρέπεται να έχει ερωτική σχέση με την γυναίκα-σκλάβα του. Εάν δεν έχει γυναίκα σκλάβα και δεν είναι γυναίκα στο σπίτι τότε αυτός πρέπει να «ελευθερώσει», να «εκτονώσει», την σεξουαλική του επιθυμία με προβατίνα ή κατσίκα». Αυτή η τακτική των μουσουλμάνων συνετέλεσε προφανώς στο να κάνουν εμφάνιση στην Ευρώπη νέου τύπου προειδοποιητικές πινακίδες.












Από τα λεγόμενα του Δόκτορος, πέραν του ότι επιτρέπει μέχρι σήμερα η θρησκεία του την κτηνοβασία, προκύπτει και το συμπέρασμα ότι επιτρέπεται μέχρι σήμερα στους μουσουλμάνους να έχουν σκλάβες για σεξ. Αυτό το αναφέρω για καταλάβουν μερικοί και μερικές τι έρχεται. Άλλο είναι η γυναίκα και άλλο η σκλάβα του σεξ. Σκλάβες του σεξ μπορούν έχουν τις άπιστες γυναίκες, δηλαδή τις μη μωαμεθανές.

Και τις δικές τους γυναίκες «σκλάβες» τις έχουν, εφόσον το Κοράνι τους παρέχει το δικαίωμα να τις δέρνουν, απλά τις παντρεύονται. Ίσως το ότι επιτρέπει ο μωαμεθανισμός την κτηνοβασία, ν’ αποτελεί και νομική πρόληψη προς αποφυγή δικαστικών διενέξεων για έκδοση διαζυγίων στην περίπτωση που ο σύζυγος απατήσει την σύζυγό του με προβατίνα ή κατσίκα, καθόσον τα ζώα δεν θα μπορούσαν να κληθούν στο δικαστήριο για την επιβεβαίωση της πράξεως, διότι θα έπρεπε να αποσαφηνισθεί πρώτα εάν ήταν βιασμός ή έγινε με την συγκατάθεση της παθούσης. Αυτά από νομικής απόψεως.

Απεικονίσεις του 17ου αιώνος ερωτοτροπιών μουσουλμάνων με κατσίκες και προβατίνες υπάρχουν σε μουσεία όπως αυτό το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης στην Κωνσταντινούπολη. Επίσης, υπάρχουν σε Μουσεία γκραβούρες στις οποίες απεικονίζονται και μουσουλμάνες να ερωτοτροπούν με ζώα.
Οι μωαμεθανοί όμως έχουν επεκτείνει τις σεξουαλικές δραστηριότητές τους σε καμήλες, και κυρίως, σε γαϊδούρια. Όλ’ αυτά τα βλέπουμε πάντα μέσα από την ισλαμική τέχνη των τελευταίων αιώνων. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η τεχνική που χρησιμοποιούν για να φθάσουν στο επιθυμητό ύψος πίσω από την καμήλα σύμφωνα με γκραβούρα του 16ου αιώνος που υπάρχει σε γκαλερί της Ουάσιγκτον.

Οι ερωτικές σχέσεις τους με τα γαϊδούρια πρέπει να έχει κάτι το παραδοσιακό και μη ευκόλως κατανοητό για τους Δυτικούς. Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι σήμερα νεαροί μουσουλμάνοι βιάζουν γαϊδούρια και δημοσιεύουν τις πράξεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Η προώθηση του Ισλαμισμού στην Ευρώπη δεν γίνεται τυχαία, και κυρίως δεν γίνεται για λόγους πολυπολιτισμικότητος. Γίνεται διότι το Ισλάμ έχει πολλά κοινά στοιχεία με την θρησκεία της Νέας Τάξης. Η ισλαμική τέχνη μάς δείχνει την κορυφή του παγόβουνου. Δεν σημαίνει επειδή τώρα μας κρύβουν κάποιες καταστάσεις ότι δεν θα φανερωθούν αυτές στο μέλλον. Για ρωτήστε, αν μπορείτε, μουσουλμάνους που διαμένουν ομαδικά, τι σημαίνει για κάποιον να φοράει παντόφλες, για να δείτε τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα.
Εμείς οι Έλληνες έχουμε αμβλειοτάτη αντίληψη για το τι σημαίνει ηθική διαφθορά διεθνώς. Ευτυχώς.

πηγή: triklopodia.gr/

11 σχόλια:

  1. ΟΜΙΛΙΑ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥ INC


    Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια

    Ένα δάνειο για την πληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για την αγορά ενός διαμερίσματος;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο ονείρου;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 ΕΥΡΩ / USD / POUNDS
    Σε ένα πολύ χαμηλό ποσοστό συμμετοχής 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και παροχής
    της οικονομικής βοήθειας προς τους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας
    Προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
    Δίνουμε δάνειο σε εκείνους που χρειάζονται οικονομική βοήθεια από την άποψη του 1 έως
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων,
    . δάνεια κατασκευής,
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων,
    . στεγαστικά δάνεια
    . καταναλωτικα δανεια,
    . Δάνεια FHA,
    . προσωπικά δάνεια,
    . δάνεια αυτοκινήτων και
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 213 419 2419

    Με θερμό σκεπτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας, κυρίες και κύριοι
    Καλώς ήρθατε στον προμηθευτή οικονομικών υπηρεσιών της NoviCap
    (novicapserviceprovider@gmail.com)
    Χρειάζεστε γρήγορη χρηματοδότηση για την επιχείρησή σας; Η NoviCap προσφέρει ευέλικτη επιχειρηματική γραμμή πίστωσης, factoring τιμολογίων και επιλογές προθεσμιακών δανείων προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

    Το online δανεισμό της NoviCap προσφέρει δάνεια για την αυτοκινητοβιομηχανία, την οικιακή βελτίωση και σχεδόν οτιδήποτε άλλο, με χαμηλά επιτόκια για εκείνους που χρειάζονται επειγόντως οικονομική βοήθεια.

    ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΒΙΚΑΠ
    Η NoviCap, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια από τις μεγαλύτερες αγορές δανείων στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι, ιδίως οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, χρησιμοποιούν την υπηρεσία NoviCap δωρεάν σε απευθείας σύνδεση για να βρουν τη χρηματοδότηση περιηγώντας πολλαπλά προϊόντα δανείων από τα μεγάλα προγράμματα δανεισμού δικτύου μας. Η NoviCap παρέχει χρηματοδότηση με γρήγορο, ευέλικτο και διαφανή τρόπο, προσφέροντας στους επαγγελματίες επενδυτές την ευκαιρία να επενδύσουν σε βραχυπρόθεσμα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν υψηλότερες αποδόσεις.

    ΤΥΠΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ
    Το NoviCap προσφέρει μια ποικιλία επιλογών δανείου, όπως:
    • Γραμμή επιχειρηματικής πίστης
    • Δάνειο SBA
    • Βραχυπρόθεσμο δάνειο
    • Προώθηση μετρητών στο εμπόριο
    • Επιχειρηματικό δάνειο
    •Προσωπικό δάνειο
    • Χρηματοδότηση εξοπλισμού
    • Εμπορική υποθήκη
    • Χρηματοδότηση Εισπρακτέων Λογαριασμών
    • Δανείου εκκίνησης
    • Δάνειο απόκτησης επιχειρήσεων

    Εάν χρειάζεστε οικονομικές λύσεις για τη βελτίωση του κεφαλαίου κίνησης, το NoviCap είναι το μέρος που πρέπει να πάτε.

    ΠΑΡΑΓΩΓΗ
    √Μπορείτε να δανειστείτε από € 2.000 έως € 50 εκατομμύρια
    √Πάρτε πληρωμή σε 48 ώρες
    √ Περιορίστε την εξάρτηση της τράπεζάς σας
    √Δεν υπάρχουν κρυφά τέλη ή προϋποθέσεις

    Εάν χρειάζεστε ένα επείγον δάνειο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ, απλά μας στείλετε ένα μήνυμα μέσω ταχυδρομείου.
    Email: novicapserviceprovider@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Υποσαχάρια Αφρική έχει 63% Χριατιανικη πλειοψηφία: https://www.pewforum.org/2015/04/02/sub-saharan-africa/ (κυρίως Πεντηκοστιανοί) αλλά λίγοι μετανάστες έρχονται από εκεί κατά παράδοξο τρόπο μολονότι υπάρχει φτώχεια μεγάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σε όλους,

      Η LIGHTSTREAM η καλύτερη εταιρεία δανείων σε απευθείας σύνδεση είναι εδώ για να σας χορηγήσει το δάνειο που αναζητάτε χωρίς στρες ή πολύ χαρτί.
      Έχετε ενοχληθεί από πού να πάρετε δάνειο; απορρίφθηκε από τις τράπεζες λόγω της χαμηλής πιστωτικής σας βαθμολογίας; ή ανησυχείτε για το δανεισμό στο διαδίκτυο.

      Μην ανησυχείτε γιατί η LIGHTSTREAM LOANS θα σας χορηγήσει δάνειο με επιτόκιο μόλις 3%. Επικοινωνήστε μαζί μας (lightstreamloansinc@gmail.com).

      Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν. Επιχειρηματικά δάνεια. Δάνεια αυτοκινήτων. Τα στεγαστικά δάνεια Φοιτητικά δάνεια . πραγματική χρηματοδότηση. επενδυτής ακινήτων. δάνεια κατασκευής ,. στεγαστικά δάνεια. Καταναλωτικα δανεια,. Δάνεια FHA ,. προσωπικά δάνεια,. δάνεια αυτοκινήτων καιetc.

      Η LIGHTSTREAM προσφέρει δάνεια χωρίς κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS για διάρκεια 1 έως 20 ετών. Είμαστε στη διάθεσή σας σε όλες τις ώρες της ημέρας. Οι μέθοδοι είναι απλές και σύντομες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση και να λάβετε ένα δάνειο εντός 24 ωρών. Μην διστάσετε, μην αφήσετε το οικονομικό σας βάρος να σας πνιγεί. Μην αφήνετε τη χρηματοδότηση να σταματήσει αυτή την επιχείρηση, να σας στερήσει από αυτό το μηχάνημα, ένα νέο αυτοκίνητο ή ένα νέο σπίτι.

      Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο (lightstreamloansinc@gmail.com)

      Διαγραφή
  4. Γεια σας, το όνομά μου είναι Charlotte Müller, είμαι ιδιωτικός δανειστής. Χρειάζεστε ένα γρήγορο, μακροπρόθεσμο ή βραχυπρόθεσμο δάνειο με σχετικά χαμηλό επιτόκιο μόλις 3%; Είναι η δυσκολία της οικονομίας να σας επηρεάσει φέτος; ή σας έχει στερηθεί δάνειο από την τράπεζά σας ή από άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα; Προσφέρουμε ασφαλή δάνεια και εάν χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο, στείλτε μου email μέσω (moonlightloanfirm@gmail.com)

    * Ψάχνετε για κεφάλαια για να εξοφλήσετε τα χρέη;
    * Επιδιώκετε οικονομικά να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;
    * Επιδιώκετε δάνεια για τη διεξαγωγή μεγάλων έργων;
    * Χρειάζεστε δάνειο σε λιγότερο από 24 ώρες;
    * Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο για διάφορους σκοπούς;

    Εάν η απάντησή σας είναι ναι, μπορώ να σας βοηθήσω.

    * Μπορώ να σας προσφέρω δάνειο μέχρι € 5.000.000.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 1 και 30 ετών για να επιστρέψετε.
    * Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Σχεδίου Μηνιαίας και Ετήσιας αποπληρωμής.
    * Ευέλικτοι όροι δανείου.

    Εάν ενδιαφέρεστε να επιστρέψετε μαζί μου μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: moonlightloanfirm@gmail.com |

    Έχετε 100% εγγύηση ότι θα λάβετε το δάνειό σας στο τέλος αυτής της συναλλαγής δανείου.

    Είμαστε παθιασμένοι με τον υπολογισμό της χρηματοοικονομικής ενσωμάτωσης.
    Τα δάνεια και τα επενδυτικά προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν άνεση και αξία.

    Με την εταιρεία Moonlight Loan, μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλες τις οικονομικές κρίσεις και τις δυσκολίες σας, καθώς είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί

    Θερμές
    Κα. Charlotte Müller

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαιρετίζουμε όλους και καλωσορίζουμε την Avants Loan INC, Είμαστε μια ομάδα οικονομικής υποστήριξης που προωθεί τα διεθνή οικονομικά για οποιοδήποτε ποσό τραπεζικών εργαλείων. Οι υπηρεσίες μας είναι γρήγορες και αξιόπιστες. τα δάνεια εγκρίνονται μέσα σε 24-48 ώρες από την επιτυχία της εφαρμογής. Προσφέρουμε δάνεια από μια ελάχιστη σειρά $ 2.000 έως ένα μέγιστο των 50 εκατομμυρίων δολαρίων με προσιτό επιτόκιο 3% για διάρκεια δανείου 1 έως 30 ετών για την αποπληρωμή του δανείου. Ο στόχος του Ομίλου Avant είναι να σας παρέχει εξαιρετικές επαγγελματικές χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Η αίτηση για δάνειο είναι άγχος δωρεάν, για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία δανεισμού {avants.loan@gmail.com} {av_ant@outlook.com}

    Με την Avant προσωπική και επαγγελματική μπορείτε να βασιστείτε σε μια κληρονομιά υπηρεσιών και αξιοπιστίας, βοηθώντας σας να κάνετε dreaminginto. Εφαρμόστε και λάβετε γρήγορα μια απόφαση χωρίς να σας ενοχλεί η βαθμολογία σας ή η οικονομική κρίση στην οποία βρεθήκατε. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να πάρετε δάνειο. Σας ευχαριστώ

    Στείλτε μας email στο: av_ant@outlook.com
    Στείλτε μας email στο avants.loan@gmail.com
    Κλήση / Τιτίβισμα +1 (409) 2062954
    Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σας και Καλώς ήλθατε στην Spotcap Παγκόσμια Δανειοδοτικές Υπηρεσίες, το όνομά μου είναι Claudia Klein, είμαι δανειστής και επίσης σύμβουλος δανείου.

    Χρειάζεται μεγάλη οικονομική ενίσχυση; χρειάζεστε ένα δάνειο για διάφορους σκοπούς; αν η απάντησή σας είναι ναι, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου μέσω | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | και να έχετε ένα δάνειο στο λογαριασμό σας εντός 24 ωρών, διότι παρέχουμε άριστες υπηρεσίες δανείου σε όλο τον κόσμο.

    Προσφέρουμε κάθε είδους δάνειο (Προσωπικό Δάνειο, Επιχειρηματικό Δάνειο και πολλά άλλα), προσφέρουμε μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα δάνεια και μπορείτε επίσης να δανειστείτε μέχρι και 15 εκατομμύρια ευρώ. Η εταιρεία μου θα σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ποικιλία στόχων με ένα ευρύ φάσμα δανειακών προϊόντων.

    Γνωρίζουμε ότι η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα Στα άτομα που έχουν οικονομικό πρόβλημα και χρειάζονται λύση σε αυτό, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν τόσο δύσκολο να πάρουν δάνειο μετοχών από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα λόγω του υψηλού ενδιαφέροντος ποσοστό, ανεπαρκείς εξασφαλίσεις, λόγος χρέους προς εισόδημα, χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο

    Δεν υπάρχουν πλέον χρόνοι αναμονής ή αγχωτικές επισκέψεις τράπεζας. Η υπηρεσία μας είναι διαθέσιμη 24/7 - μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο και να ολοκληρώσετε τις συναλλαγές σας όποτε και όπου θέλετε

    Παρέχουμε υπηρεσίες δανείου παγκόσμιας κλάσης 24 ωρών. Για ερωτήσεις / ερωτήσεις; - Στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε | spotcapglobalservices@gmail.com | ή να μας στείλετε μήνυμα στο WhatsApp: +4915758108767 | & Λήψη απάντησης Σε μια στιγμή.

    Η οικογένειά σας, οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας δεν χρειάζεται να ξέρουν ότι έχετε χαμηλά μετρητά, απλά γράψτε μας και θα λάβετε ένα δάνειο.

    Η οικονομική σας ελευθερία είναι στα χέρια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
    Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρέους για τη συλλογή όλων των χρεών σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ;
    Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
    μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω:
    novaglobalfinances@gmail.com

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
    Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαρτυρία για το πώς έλαβα το δάνειο μου στο 2% (Frank Loans Services)

    Θα συνιστούσα χωρίς κράτηση να συνεργαστώ με την Frank Loan Services, εάν είστε στην αγορά για στεγαστικό δάνειο. Έχω μιλήσει με πολλούς μεσίτες όταν ψωνίζαμε για το ενυπόθηκο δάνειο μου στο διαδίκτυο. Από την πρώτη επαφή, μπορούσα να πω ότι είναι ο τύπος του ατόμου που θα μπορούσα να εμπιστευτώ για να με βοηθήσει να λάβω την καλύτερη απόφαση για μένα και την οικογένειά μου, Προσφέρουν τόσο βραχυπρόθεσμους όσο και μακροπρόθεσμους όρους δάνειο εντός 1-30 ετών διάρκειας δανείου, με ή χωρίς ασφάλεια, αλλά χωρίς πιστωτικό έλεγχο και οι υπηρεσίες τους είναι γρήγορες, αξιόπιστες και αξιόπιστες, επειδή έχουν δοκιμαστεί και εμπιστευθεί από εμένα σε αντίθεση με άλλες εταιρείες.

    Δυσκολεύεστε να αποκτήσετε κεφαλαιουχικές υπηρεσίες από τοπικές τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα; χρειάζεστε χρήματα για να ξεκινήσετε την προσωπική σας επιχείρηση; Έχετε χαμηλό πιστωτικό αποτέλεσμα και δυσκολεύεστε να λάβετε δάνειο, επειδή το πιστωτικό σας αποτέλεσμα δεν ανησυχείτε πλέον γιατί η Frank Loans Services είναι εδώ για να σας βοηθήσει να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας και να ξεκινήσετε μια καλή επιχείρηση, προσφέρουν δάνεια σε πολύ προσιτό επιτόκιο 2% των ενδιαφερόμενων ατόμων θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω e-mail: k.frankloans@gmail.com Κινητό: +1-713-389-6778.

    Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν τα δάνεια αναχρηματοδότησης, τα δάνεια φορτηγών, τα εκπαιδευτικά δάνεια, τα φοιτητικά δάνεια, τα προσωπικά δάνεια, τα δάνεια αυτοκινήτων, τα δάνεια ενοποίησης χρέους, τα επιχειρησιακά δάνεια, το ασφαλές και ακάλυπτο δάνειο, το στεγαστικό δάνειο, τα στεγαστικά δάνεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα για περαιτέρω ερωτήσεις μέσω E-mail : k.frankloans@gmail.com Κινητό: +1-713-389-6778.

    Η οικονομική ικανοποίησή σας είναι εκεί Στόχος και η συνεργασία σας μαζί τους θα είναι καλή εμπειρία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους σήμερα για περαιτέρω ερωτήσεις εάν ενδιαφέρεστε για δάνεια μέσω του E-mail του: k.frankloans@gmail.com Κινητό: +1-713-389-6778.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η απόκτηση ενός νόμιμου δανείου ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα σε τόσους πελάτες που έχουν οικονομικές ανάγκες. Το ζήτημα της κακής πίστωσης και της ασφάλειας είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Αλλά η MIDLAND CREDIT FIRM. Έκανε αυτή τη διαφορά στον κλάδο των δανείων. Η MIDLAND CREDIT FIRM έχει πιστοποιηθεί από το συμβούλιο του δανειοδοτικού οργανισμού για τη χορήγηση δανείων σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες με επιτόκιο 3%. Μας δόθηκε το προνόμιο να καλύψουμε τις οικονομικές σας ανάγκες. Το ζήτημα της πίστωσης δεν πρέπει να σας εμποδίσει να λάβετε το δάνειο που χρειάζεστε.

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: -
    * Επενδυτικά Δάνεια
    * Ενοποίηση χρεών
    * Δεύτερη υποθήκη
    * Επιχειρηματικά Δάνεια
    *Προσωπικά δάνεια
    * Διεθνή δάνεια

    Χωρίς κοινωνική ασφάλιση και χωρίς πιστωτικό έλεγχο, 100% Εγγύηση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας πείτε ακριβώς τι θέλετε και σίγουρα θα πραγματοποιήσουμε το όνειρό σας. Η MIDLAND CREDIT FIRM λέει ΝΑΙ όταν οι τράπεζες σας λένε ΟΧΙ. Τέλος, χρηματοδοτούμε μια εταιρεία δανείων μικρής κλίμακας, μεσάζοντες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μικρής κλίμακας γιατί έχουμε απεριόριστο κεφάλαιο. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προμήθεια δανείου από εμάς: Παρακαλούμε απαντήστε αμέσως σε αυτό το email: midland.credit2@gmail.com

    Όνομα εταιρείας: MIDLAND CREDIT HOME
    Εταιρικό email midland.credit2@gmail.com
    Αναγνωριστικό NMLS εταιρείας: 315276.
    Ιστότοπος εταιρείας: midlandcreditonline.com

    Motto: Επένδυση για γενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δάνεια μετρητών έκτακτης ανάγκης
    Γεια σε όλους,
    Το όνομά μου είναι Priscila Carla. και είμαι ευτυχισμένη γυναίκα σήμερα; και είπα στον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής που σώζει την οικογένειά μου από την κακή μας κατάσταση, θα παραπέμψω σε όποιον ζητά δάνειο σε αυτήν, μου έδωσε ευτυχία σε μένα και την οικογένειά μου, χρειαζόμουν δάνειο 15.000,00 ευρώ για να ξεκινήσω τη ζωή μου παντού καθώς είμαι ανύπαντρη μητέρα με 3 παιδιά συνάντησα αυτόν τον ειλικρινές και φοβερό δανειστή δανεισμό κυρίας που με βοηθά με δάνειο 15.000,00 ευρώ, είναι γυναίκα που φοβάται τον Θεό, εάν χρειάζεστε δάνειο και θα επιστρέψετε το δάνειο παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί του να της πείτε ότι είναι η κυρία Βέρα Μπλάζεκοβιτς που σας παραπέμπει σε αυτήν. επικοινωνήστε με την κυρία Λίντα Ρόμπερτ
    μέσω email: E-mail: MRSLINDAROBERTLOANFIRM@OUTLOOK.COM

    Whatsapp: +1 215 660 7434

    https://mrslindarobertloan.wixsite.com/website

    ΑπάντησηΔιαγραφή