Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

«Απάτη ο έρανος για ΑμεΑ και πτωχούς…»


Νέο κρούσμα απάτης με πρόσχημα έρανο για φτωχούς και ΑμΕΑ εντοπίστηκε, αυτή τη φορά στην περιοχή του Δήμου Νεάπολης Λακωνίας. Ευτυχώς ο Δήμος κινηοποιήθηκε και με ανακοίνωσή του προτρέπει τους πολίτες να μην ενδίδουν στις αιτιάσεις των απατεώνων που κόπτονται δήθεν για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού. 
Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής: 

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ                                                   

Τηλέφωνο: 2313 313125,-6,-7                                                                 Συκιές, 25 Νοεμβρίου 2013

Fax: 2310 629185                                                       

ett.sykies@n3.syzefxis.gov.gr

www.sykies.gr

           
«Απάτη ο έρανος για ΑμεΑ και πτωχούς…»
-Ανακοίνωση του δήμου Νεάπολης-Συκεών για τη δράση επιτήδειων
που προσπαθούν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους δημότες

Με αφορμή διάφορα περιστατικά, που κάποιοι επιτήδειοι εμφανίζονται να διεξάγουν έρανο για ενίσχυση ΑμεΑ και πτωχών του δήμου Νεάπολης-Συκεών, προσπαθώντας να εξαπατήσουν ανυποψίαστους κι ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, η δημοτική αρχή του δήμου Νεάπολης-Συκεών εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:   

«Το τελευταίο διάστημα έχουν αναφερθεί περιστατικά με πρωταγωνιστές κάποιους επιτήδειους, που -εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες οικονομικής κρίσης- επιχειρούν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους, καλοπροαίρετους και ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας με στόχο να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά για την ενίσχυση ΑμεΑ και πτωχών συνανθρώπων μας του δήμου Νεάπολης-Συκεών.
»Όπως έγινε γνωστό, άγνωστοι επισκέφτηκαν διαμερίσματα και κατοικίες στη Δ.Ε. Πεύκων αλλά και στο Φίλυρο, ζητώντας από τους ενοίκους να συμβάλουν στην οικονομική ενίσχυση των ατόμων με αναπηρία και στη στήριξη πτωχών δημοτών, στο πλαίσιο εράνου που διεξάγουν -όπως υποστηρίζουν- εν ονόματι του δήμου Νεάπολης-Συκεών.
»Με απόλυτη κατηγορηματικότητα διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι πρόκειται για αδίστακτα κυκλώματα που ουδεμία σχέση έχουν με το δήμο Νεάπολης-Συκεών, και κάθε τέτοια απόπειρα, που αποβλέπει στην εξαπάτηση των πολιτών χάριν του πλουτισμού των επιτήδειων, είναι παράνομη και καταχρηστική. Καλούμε, δε, τους συμπολίτες μας όχι μόνο να μην ανταποκρίνονται στα κελεύσματά τους, αλλά να καταγγέλλουν το γεγονός άμεσα στις υπηρεσίες του δήμου και στις αστυνομικές αρχές.
»Όπως είναι γνωστό, η διεξαγωγή εράνου -ή οποιασδήποτε άλλης μορφής παρόμοια πρωτοβουλία- είναι εκτός κάθε λογικής, πολιτικής και πρακτικής του δήμου μας. Πολύ περισσότερο, δε, όταν αυτό έχει να κάνει με τον πόνο κάθε συνανθρώπου μας που ανήκει σε κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες.
»Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, που έχει καταξιωθεί ως ο δήμος της κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, μέσα από ένα ευρύτατο δίκτυο δομών, προγραμμάτων και δράσεων, βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικά ομάδων, παρέχοντας σε αυτές κρίσιμες κι ευαίσθητες υπηρεσίες. Απευθυνόμενος κανείς στις κοινωνικές υπηρεσίες και τους Συμβουλευτικούς Σταθμούς, μπορεί να αναζητήσει στήριξη και υπηρεσίες που μπορούν να συμβάλλουν στην ανακούφισή του και την αντιμετώπιση του προβλήματός του, με σεβασμό πάντα στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

»Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, την προτροπή στους συμπολίτες μας, όταν βρεθούν αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά, να αρνηθούν οποιαδήποτε ενίσχυση του παράνομου δήθεν εράνου και να καταγγείλουν το γεγονός αρμοδίως. Διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι οι δημοτικές υπηρεσίες μας παρακολουθούν το θέμα και θα πράξουν τα δέοντα». 

2 σχόλια:

  1. Γεια σας, Χρειάζεστε ένα γρήγορο δάνειο;
    Είμαι η Σούζαν Μπένσον. Είμαι δανειστής και επίσης οικονομικός σύμβουλος.

    Λαμβάνοντας υπόψη τη στασιμότητα που περνά ο κόσμος ως αποτέλεσμα των επιπτώσεων του κοροναϊού (COVID-19) στις επιχειρήσεις και την οικονομία, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόωρες οικονομικές προκλήσεις. Και με την παρουσία πλεονάσματος μετρητών στην εταιρεία μου, στοχεύουμε στην επιτάχυνση της κυκλοφορίας χρημάτων χρηματοδοτώντας πελάτες εντός και εκτός Ευρώπης με δάνειο.

    Χρειάζεστε δάνειο για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα αυτοκίνητο ή χρειάζεστε ένα δάνειο για άλλους προσωπικούς λόγους; Εάν η απάντησή σας είναι ΝΑΙ, θα σας συμβουλεύσω να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μου. Παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσίες δανείου τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μας γράψετε μέσω email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ή να μας στείλετε μήνυμα απευθείας στο WhatsApp / Telegram μέσω: +447903159998 και να λάβετε απάντηση σε μια στιγμή.

    Είμαστε μια ολοκληρωμένη εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους χρηματοοικονομικούς σας στόχους, επειδή η χρηματοοικονομική σας σταθερότητα είναι ο απώτερος στόχος μας.

    Χαρακτηριστικά & όφελος;
    * Ευκολία - Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε.
    * Ευέλικτο ποσό - Αποφασίσετε πόσα χρήματα θέλετε να δανειστείτε.
    * Γρήγορη άμεση χρηματοδότηση - Λάβετε το δάνειο σας εντός 24 ωρών μετά την έγκριση.
    * Ευέλικτο επιτόκιο 2,5% έως 3% ετησίως
    * Υψηλά ποσοστά έγκρισης
    * Παίρνετε την ευκαιρία να επιλέξετε την ημερομηνία αποπληρωμής, είτε εβδομαδιαία, μηνιαία ή ετήσια για διάρκεια 1-30 ετών.
    * Χωρίς κρυφές χρεώσεις

    Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να πάρουν δάνειο από τις τοπικές τους τράπεζες ή άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για κάποιους λόγους, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

    Εάν χρειάζεστε πραγματικά λύση στις οικονομικές σας προκλήσεις, είστε ένα βήμα μακριά για να γίνετε οικονομικά ελεύθεροι, επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω:
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com Ή;
    WhatsApp / Τηλεγράφημα: +447903159998
    2020 © ️ Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΙΡΕΤΕ; ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΑΝΕΙΟ?
    Παρέχουμε δάνεια για ιδιώτες: προσωπικό δάνειο για κατανάλωση, στεγαστικό δάνειο, εξαργύρωση πίστωσης, εξόφληση χρέους για τη συλλογή όλων των χρεών σας σε μία πίστωση, φοιτητικό δάνειο, δάνειο για τη χρηματοδότηση της αγοράς του αυτοκινήτου σας.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ;
    Θα υποστηρίξουμε τη χρηματοδότηση των έργων σας, όπως: την κατασκευή σπιτιών, γραφείων, αγροκτημάτων, χρηματοδοτούμε τα ταξιδιωτικά σας έργα, την εταιρεία σας ή ένα έργο για το οποίο χρειάζεστε εξωτερική χρηματοδότηση.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ;
    Μπορούμε να επενδύσουμε στα μεγάλα έργα σας. Αυτό προορίζεται για εταιρείες που αναζητούν επενδυτές να χρηματοδοτήσουν τα ερευνητικά τους έργα, έργα ακινήτων, εξαγορές και άλλες επιχειρηματικές ανάγκες.

    ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!
    μέσω αυτής της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παρακάτω:
    novaglobalfinances@gmail.com

    ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
    Προσφέρουμε όλα τα είδη δανείων, τόσο εξασφαλισμένα όσο και ακάλυπά δάνεια, ενοποίηση χρεών και πολλά άλλα σε πολύ λογικό επιτόκιο.

    Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES είναι η θυγατρική ενός από τους ισχυρότερους χρηματοοικονομικούς ομίλους στην Ευρώπη και παγκοσμίως με μεγάλο κεφάλαιο. Η NOVA GLOBAL FINANCIAL SERVICES ακολουθεί μια στρατηγική παρουσίας όπου βρίσκεται η ανάπτυξη, συνδέοντας τους πελάτες με τις ευκαιρίες που δημιουργεί, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, τις οικονομίες που ευδοκιμούν και τα άτομα για να πραγματοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους.

    ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ !!!
    Όνομα: Camilla Karlsen (Λειτουργός Κέντρου Δανείων)
    Διεύθυνση επικοινωνίας: novaglobalfinances@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή