Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

35.000 ευρώ για οδοντόκρεμες και σαπούνια των λαθρομεταναστών!!!


Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν οι λαθρομετανάστες στην πατρίδα τους και κατά τη διάρκεια του περιπετειώδους ταξιδιού τους προς την Ελλάδα είχαν μαζί τους τα είδη υγιεινής τους, δηλαδή, σαπούνια, σαμπουάν, οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες. Ίσως και να μην είχαν. Όμως, το ελληνικό κράτος του Μνημονίου και των αυτοκτονιών πολιτών που
έφθασαν στην απόγνωση εξ αιτίας της οικονομικής πολιτικής του, είναι εδώ και φροντίζει. Όχι τους πολίτες του αλλά τους λαθρομετανάστες. Ναι καλά διαβάσατε, η χώρα της ελαίας και της φαιδράς πορτοκαλέας, φροντίζει την υγιεινή του στόματος των λαθρομεταναστών! 

Έτσι και σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εγκρίθηκε κονδύλι 34.243,20 ευρώ για 6.000 οδοντόβουρτσες, 6.000 οδοντόκρεμες των 100ml, 6.000 σαπούνια των 70gr, 6.000 σαμπουάν 250ml, για το κέντρο υποδοχής στην Αμυγδαλέζα Αττικής, ενώ μέχρι τώρα οι μετανάστες που έχουν μεταφερθεί εκεί είναι λιγότεροι από 70… 
Ο δήμαρχος Αχαρνών, Σωτήρης Ντούρος μιλώντας στο metrogreece.gr τόνισε ότι «έγινε απευθείας ανάθεση σε φαρμακείο για αντηλιακά και ομπρέλες γιατί οι γιατροί, οι οποίοι εξέτασαν του μετανάστες που βρίσκονται στο κέντρο κράτησης, έκριναν ότι μπορεί να πάθουν ηλίαση ή εγκαύματα από τον ήλιο».

Σε ό,τι αφορά τη σίτιση των μεταναστών, τα πράγματα είνια διαφορετικά και εντελώς αντιφατικά με τις οδοντόκρεμες και τα... αντηλιακά: «Έχει γίνει απευθείας ανάθεση σε μία εταιρεία στο Χαλάνδρι. Δίνουν φαγητό όπως ταΐζουν τα ζώα στα πάρκα. Πάνε κοντά στο σύρμα και τους το δίνουν από εκεί. Ήλθε ένα γαλλικό κανάλι να πάρει πλάνα από τους μετανάστες και τρελάθηκαν με αυτό που είδαν».
prionokordela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου