Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ποιοι ήταν οι Εβραίοι που πολέμησαν ως σύμμαχοι με τους ναζί στον Β 'ΠΠ


Η ιστορία επαναλαμβάνεται: Όπως σήμερα στην Ουκρανία που ο διεθνής εβραϊσμός (και ο Ν.Μούιζνιεκς) κάνει "τα στραβά μάτια" στους νεοναζί του Κιέβου και της δυτικής Ουκρανίας έτσι και στον Β'ΠΠ υπήρξαν Εβραίοι που πολέμησαν φανατικά στο πλευρό των Γερμανών στον Β'ΠΠ!
Οι Εβραίοι της Φινλανδίας!
Πολέμησαν στο πλευρό των Γερμανών και του Χίτλερ κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο με πάθος και φανατισμό μόνο και μόνο επειδή ο εχθρός ήταν οι Ρώσοι.

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ξεπουλούν τις παραλίες της Ελαφονήσου!

ΟΧΙ  ΣΤΟ  ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ  ΤΗΣ  ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
(Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ)  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΤΑΙΠΕΔ   ΓΙΑ  ΤΟ  ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
ΤΗΣ  ΩΡΑΙΟΤΕΡΗΣ  ΠΑΡΑΛΙΑΣ  ΤΗΣ  ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ,
του Τροπικού και Σμιγοπέλαγου Σίμου της Ελαφονήσου


   Ο Σμιλεμένος, Λευκοθώρητος, Τροπικός και Σμιγοπέλαγος  Σίμος της Ελαφονήσου (Παραλίες Σίμου - Σαρακήνικου)
Τον ξεπουλούν!  Βγάζουν στο Σφυρί όλα τα κατάλευκα αμμογυάλια του και το σπάνιο κεδροδάσος ... και αφήνουν στους ντόπιους, στην Πελοπόννησο, στη Ν. Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες πολίτες τα βράχια και τα κατσάβραχα! (Πιστοί στο δόγμα: προνόμια για τους ελαχίστους …και το προνόμιο των θυσιών για τους πλείστους)


   Πώς θα αντιδρούσε ο επισκέπτης της Ελαφονήσου αν στερούνταν της ελεύθερης πρόσβασης στην μαγευτική παραλία του Σαρακήνικου-Σίμου; Πώς θα ένοιωθε ο κάτοικος του νησιού όταν στη θέση του σπάνιου κεδρόδασους και των εξωτικών αμμόλοφων έχουν ορθωθεί ακαλαίσθητοι όγκοι τσιμέντου; Αν τα παραπάνω ακούγονται εξωπραγματικά τότε προφανώς έχουν υποτιμηθεί οι καταστροφικές για το σύνολο της ελληνικής επικράτειας μεθοδεύσεις της μνημονιακής συγκυβέρνησης.